2777
2789
عنوان

شوشو و جوجو+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2504 بازدید | 86 پست

واییی ترکیدم😂😂😂

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

اینجور حرف زدنو کاش تو خونه انجام میدادن .مثلا بجاش کلمه عزیزم یا عشقم ب کارمیبردن قشنگتر و سنگین تره .این نظره منه♥

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخای همون سعیدهم نگو خاهرم😆 اسم شوهر منم سعیده😍

نمیچرخه بخداااا ؛ مامانم توی جمع هی چشم غره میره بهم 

خو چکار کنمش 😂 سعید سعیده دیگ ایش 

طفلک خیلی گناهه 😂😂😂

سعیدا خیلی خوبن 😍

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید 

چقدر خوب😍😍😍👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

چرا دعوای زن و شوهرا نقدر عادیه اما زندگی شخصیشون تعجب آور 

خدایی دمشون گرم

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
نمیچرخه بخداااا ؛ مامانم توی جمع هی چشم غره میره بهم  خو چکار کنمش 😂 سعید سعیده دیگ ایش  ...

دیگ تو جمع ی جان چیزی بهش اضافه کن خونه اشکال نداره😆

اره والا خیلی خوبن 😍😆😆

به خودش ربط داره خیلی هم عالی

اره عالیه ولی تو خونه. توی جمع و محیط اجتماع خیلی کلمات زیباتری هس ک هم عشق طرف رو نشون بده هم ب طرش شخصی بده. مثلا شوهر رو عزیزم خطاب کردن هم محبته هم از شوشو خیلی بهتره

ن گلم اسیب ب من نزد هیچکس هم از عسق بین دو زن و شوهر نارحت نمیشه بلکه خوشحال هم میشه. اما برا بعضی ر ...

قبول دارم که تو جامعه باید رعایت کرد ولی زن و شوهری که شما گفتید کاری بر خلاف شرع و عرف نکردن و یه دیالوگ زن و شوهری داشتن اگر وسط خیابون از هم لب میگرفتن حرف شما درست بود ولی این که چی همو صدا میزنن به خودشون ربط داره حتی اگر ما خوشمون نیاد

فک کن اون بچه چی میکشه بره مدرسه پیش دوستاش بگه مامانم ب بابام میگه شوشو 🤢

سیلا تی تی

با نو فرفریم

کاربری جدیدمه

منو یادت رفته😒😒😒😒

موهام فِرِ بُلَند اونقَدر گُلَم کَسی نِمیخواد بِرِه هُلَند...❤🌹
ن گلم اسیب ب من نزد هیچکس هم از عسق بین دو زن و شوهر نارحت نمیشه بلکه خوشحال هم میشه. اما برا بعضی ر ...

موافقم  👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏صد درصد  خانومه عصو نی نی سایته   

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

نه# به# شاشو#  

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

ایامایه فامیل داریم به شدت داوا میکنن حالا توجمع برعکس

عید بود اینا دقیقا اینجوری باهم حرف میزدم بعد زنه رفت تو اتاق شوهرشم صدا زد اقا به پنج دیقه نرسیده چنان بزن بزنی راه انداختن که پسر عمم با زبون خودمون گفت جوجو بیه لاس😂😂

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

اسی الان همه میان ادای ادم های خوب رو درمیارن که عه واااا به تو چه تو چیکار داری بزار بگن و فلان 

در جواب تمام عزیزانی ک این حرفارو میزنن باید بگم که ابراز علاقه زن و شوهر درهر مکانی هیچ عیبی نداره مهم اون لفظیه ک به کار میبرن این همه کلمات زیبا و قشنگ هست شوشو و جوجو واقعا چندش اوره 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
نه# به# شاشو#  

چووونییی؟؟

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺