زن نوین ،دختر نجیبی است که عشقش به یک ازدواج موفق ختم شود، همسری نیست که در خفا از خیانتهای شوهرش رنج بکشد_ پیردختری نیست که در حسرت عشق نافرجام جوانیش بسوزد، او قربانی شرایط رقتبار طبیعت سرکوب شدهاش نیست.زن نوین قهرمانی است که مستقلانه از زندگی طلب میکند، که اعتماد بهنفس دارد، که علیه بردگی جهانی زنان در مقابل دولت و خانه و جامعه میایستد، که به عنوان نماینده همجنسانش برای حقوقش میجنگد. 📕 آزادى_زنان✍ #الکساندرا_کولنتای
سلام عزیزم ممنون خوبیم شکرخدا زنده باشی یه مدته کمتر میام سایت عزیزم ممنون از ل ...
ی چندروز تو فکرت بودم گفتم پس این دختره چی شد نیستش دیگه😂گفتم نکنه ترکوندنت.ان شاالله هرجا هستی خوش باشید
مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..
تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم دوست میدارم
22 حالا من بدبخت با شوهرم عقد بودیم ساعت 12 شب میشد 12 یک دیقه شوهرم منو میذاشت فرار میکرد از ترس ...
دم خانوادت گرم👍🤭
زن نوین ،دختر نجیبی است که عشقش به یک ازدواج موفق ختم شود، همسری نیست که در خفا از خیانتهای شوهرش رنج بکشد_ پیردختری نیست که در حسرت عشق نافرجام جوانیش بسوزد، او قربانی شرایط رقتبار طبیعت سرکوب شدهاش نیست.زن نوین قهرمانی است که مستقلانه از زندگی طلب میکند، که اعتماد بهنفس دارد، که علیه بردگی جهانی زنان در مقابل دولت و خانه و جامعه میایستد، که به عنوان نماینده همجنسانش برای حقوقش میجنگد. 📕 آزادى_زنان✍ #الکساندرا_کولنتای
به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍. طلبکاره پولشو میخواد😐