2777
2789
عنوان

تولد شوهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 29 پست
تولد شوهر منم شب یلداست..قراره فردا شب سوپرایز کنیم

چی خریدی براش؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
چی خریدی براش؟

من بخاطر اینکه باردارم و استراحت ..نمیتونم از خونه بزنم بیرون براش یه کفش سفارش دادم..گفتن تا فردا به دستم میرسه ..خداکنه برسهه..

خدایا خودت  این هدیه ای رو که بهم دادی برام نگهش دار..برای سلامتی تو دلیم دعا کنید..🤩بالاخره این روزا گذشت..هرچی شکرکنم کمه خدایا ممنونم که بچم روسالم گذاشتی توبغلم..انشالله روزی همه منتظران..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بخاطر اینکه باردارم و استراحت ..نمیتونم از خونه بزنم بیرون براش یه کفش سفارش دادم..گفتن تا فردا ب ...

مبارکش باشه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
مبارکش باشه

شما چی خریدین؟

خدایا خودت  این هدیه ای رو که بهم دادی برام نگهش دار..برای سلامتی تو دلیم دعا کنید..🤩بالاخره این روزا گذشت..هرچی شکرکنم کمه خدایا ممنونم که بچم روسالم گذاشتی توبغلم..انشالله روزی همه منتظران..
عزیزم طرز تهیه اش میگی

مرغ وآبپز بعد ریش ریش،پیازداغ نعنا داغ مرغوتوش تفت،ماکارونیتو بریز آب بریز،تایه ربع بپزه ،آبش کم شه،توش عصاره مرغ بزن فلفل فراوون،بعد برا۶نفرنیمکیلوماست که بایه تخم مرغ همزدی بریز توسوپ ومدام تا یه ده دقیقه هم بزن،تمام

من بخاطر اینکه باردارم و استراحت ..نمیتونم از خونه بزنم بیرون براش یه کفش سفارش دادم..گفتن تا فردا ب ...

منم صندلی راک،همون صندلی راحتی با یه تیکه خز برا روش خریدم،این صندلیا رو دوست داره

شما چی خریدین؟

من پارسال تولدش نزدیک عروسیمون بود خیلی مادرشوهرم اذییتمون کرد روزای خوبی نداشتیم اصلا شبه تولدش قهر بودیمو کلا درگیر بودم با شوهرم بنده خدا قلبش درد گرفته بود بردیمش بیمارستانو خیلی مشکلات داشتیم.امسال گفتم دیگه جبران کنم رفتم براش از این دستبندهای چرم گرفتم روش طلا داره البته بعید میدونم شوهرم بذاره اخه تا الان دستبند نذاشته

پس به نظرتون من پیراشکی سمبوسه رو حذف کنم سوپ درست کنم؟

اگر میتونی سمبوسه هم درست کن