2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایه قران داریم ای کسانی که در گناهانتون افراط میورزید از رحمت خدا غافل نشوید که خدا تمام گناهاتونو م ...

اتفاقا حس الناس به گردنمه فکرکنم.البته من پول کسیونخوردم ولی متاسفانه دل شکوندم یا روابط دوستی الکی داشتم.نمیتونم هم ازشون طلب بخشش کنم چون باعث دعوا واینا میشه

من عاشق پسردوست بابام بودم ینی عاشقاجونم درمیرفت واسش هممممه خواستاگاراموبااون مقایسه میکردموردشون م ...

واقعا همه چی دست به دست هم داده بود😮😮😮خیلی عجیب بود.عشقتون پایدارعزیزم

چجوری    من یه مشکل دارم‌ولی بلد نیستم چجوری میشه با قانون جذب رسید اگه امکانش هست راهنمای ...

ببین گلم خیلی بایدبه آرزویی که داری فکرکنی من از۱۱ سالگی تا۲۱ سالگی بخداهمش به داشتن همسرم فکرمیکردم درهمه حال حتی شباموقع خواب

رد مظالم بده گلم استغفار کن اثارش از ذهنت میره

آهان پس اینطوری گناهم حتما پاک میشه؟؟!!

آخه این گناهانی که کردم براثر جهل وبچگی خودم بوده.چون دوسه سال پیش خیلی تنهابودم بایه آقایی دوست شدم وبهش قول ازدواج دادم!ولی فقط برای سرگرمیم بودتا تنهایی روحس نکنم.بعدش به هم زدم.خییییلی پشیمونم

آهان پس اینطوری گناهم حتما پاک میشه؟؟!! آخه این گناهانی که کردم براثر جهل وبچگی خودم بوده.چون دوسه ...

گلم اینقد استغفار کن

تا ازبین بره

باخودت بگو توبه میکنم و ازت میخوام منو ببخشی بخاطر علنایی که باعث میشد من ایم گناهو بکنم

ببخشم منو مورد لطفت قرار بده

اخرم بگو خدایا شکرت که کمکم میکنی و میبخشی منو

همین که من از راه دور تونسم بهت حس خوب بدم یعنی اینکه تو تونستی حس خوبو از من بگیری و جذب کنی پس م ...

خیلی خیلی ممنونم عزیزم.انشااااهمه به اونچیزی که آرزشونه برسن