2821
2789
عنوان

همیجوری....

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 204 پست
پس من چی

دلم تنگ است و میدانم تو دیگر برنمیگردی

بمانم هرچه خیره پشت این در برنمیگردی

تهی از نوبهارت مانده تقویم خزان من

به این مهر و به این آبان و آذر برنمیگردی

غریبی میکنم با قاب عکست نا امیدانه

خودم هم کرده ام انگار باور برنمیگردی

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس من چی

ازشما هم ممنونم ...لطف دارید 

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...
لایک دمت گرم👌👌👌

گوشی من ایموجی نداره شایدم من سوادشو ندارم..

همینجوری تشکر میکنم ...

[QUOTE=116271672]چرا برمیگردم فقط منتظرم باش[/QUOTبروید ای حریفان بکشید یار مارا

به من آورید آخر صنم گریز پا را

به ترانه های شیرین به بهانه های زرین

بکشید سوی خانه مه خوب و خوش لقا را

واگر او به وعده گوید که دمی دگر بیایم 

همه وعده مکر باشد بفریبد او شما را 

2823
2791
2779
2792