2777
2789
عنوان

میخام برم حرف بزنم با پدر عشقم

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 29 پست

پسری که به حرف مامان باباش میره زن بگیره و از انتخاب خودش دست میکشه مرد زندگی نیس 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مگ احمقی اینکارو کنی

میدونی بعدها چقددددر میزنن تو سرت؟؟

خود پسره باید بره ب دخترعموش بگه من تورو نمیخام دلم با یکی‌دیگس 

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
عزیزم من احساس کردم چون میخواد با شما کات کنه حلالیت خواسته اگر کسی بتونه خانواده ش رو راضی کنه خو ...

یعنی اینجوریه ک میگی😥

دوست دارم و این آزار دهنده ترین حالت ممکن است ..
اونام منو میشناسن حتی یکی از گزینه هاشون برا ازدواج پسرشون خودمم ولی دختر عموش جلومه😑

دلتو به خدا بسپار و بهش اعتماد کن

اگر قسمتِ تو باشه خدا خودش دلِ همه رو به شما آرووم میکنه وگرنه این احتمال رو بده که یک روز از این همه

جنگیدن، خدای ناکرده، پشیمون باشی

خودش اینکارو نمیکنه

یعنی اصن میگه من زن نمیخام

اعتماد نداره

میگه نامرد نیستم بدبختت کنم

خیلی بددله 

باید همه کارامو بش بگم

ولی دوسش دارم 

دلتو به خدا بسپار و بهش اعتماد کن اگر قسمتِ تو باشه خدا خودش دلِ همه رو به شما آرووم میکنه وگرنه ای ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

پس چرا تو داستانا میگن پسرا عاشق میشن دخترا ناز میکنن قدیم و جدید هم نداره قبلا هم مثل الان  پسرا و خونواده پسر خودشونو بالا میگیرن و دختر و خونواده دختر انگار باید بیان خواستگاری چرا نمیشه مثل قصه ها زندکی کرد چرا مرد واسه زنش جون نمیده؟ تو فیلماشون هم که همیشه مردها سرترن همیشه خشن و دعوایی و دست بزن و خیانت و...... چقدر مردها بدرد نخورن بعد ما زنها خودمونو جر میدیم واسه اینا چقدر ماها ساده ایم 

پس چرا تو داستانا میگن پسرا عاشق میشن دخترا ناز میکنن قدیم و جدید هم نداره قبلا هم مثل الان  پس ...

تو فیلماست 

چن شب پیش بهم میگه من اگه میتونستم مغزمو آروم کنم ی لحظه ام نمیزاشتم تو خونتون بمونی

ولی نمیتونم

میگم بریم دکتر میگه من خودم دکتر همم 

خحخ برام خواستگار پیدا میکنه

میگه تو ازدواج کنی من خیالم راحت میشه

چقد دلم گرفت این تاپیکوزدم

بخاطرش همه دوستامو ول کردم

حالا هیچکسو ندارم

اینقد تنهام ک نگو

منو عوضم کرد ولی نمیخاد منو

دوسم داره ولی میگه نه

میگه ازدواج نه

اعتماد نداره بهم

تو فیلماست  چن شب پیش بهم میگه من اگه میتونستم مغزمو آروم کنم ی لحظه ام نمیزاشتم تو خونتون بمو ...

دقیقا فقط سو استفاده کرده متأسفانه 

و مطمئن باش تاوانشو پس میده.چند مدت با هم بودین؟

خوابم میاد همش😐