2777
2789
خوب میخوام ببینم الویت چیاهست اگه به من باشه که خیلی چیزامیخوایم.وام برداشتیم دستمون تنگ شده قبلا تو ...

اجاره خونه هم میدین از اون یه تومن؟ 

باپول آب و برق و گاز چقدر میشه کلا؟ 

کم کن بگو چقدر خالص برای خوراکتون میمونه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من دوتا بچه دارم کم میاریم میریم سراغ پس اندازمون سخته واقعا ان شا الله سال دیگه اوضاع بهتر بشه😩

پس اندازمونونمیتونیم دست بزنیم چون سال دیگه بایدبدین صابخونه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس اندازمونونمیتونیم دست بزنیم چون سال دیگه بایدبدین صابخونه😔

ماهم همینه اوضاعمون

پس اندازمون پول رهن مستاجره😢

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
قبضااصلایادم‌نبود😭😭😭

خب مهمن خمیر دندون مسواک چیای ریز رو هم بنویس موقع خرید یا مثلاً خودکار دفتر ایجور چیا من همیشه باید داشته باشم زاپاس حداقل ی دویست هم صرف نظر باید بکنی دورازجون مریض بشی

همون یه تومن کلا برامون میمونه

خب خوبه

بچه ات پوشکیه؟ 

از این 1 تومن 300 تومن برای نون و ماست و تخم مرغ و دوغ و سیب زمینی و پیاز و گوجه و خیار و نوشابه و شیر و میوه در نظر بگیر موقت

300 هم برای ماکارونی و رب و روغن و مرغ و حبوبات و قند و خرما و شامپو و صابون و اینا 

400 و بذار تو حسابتون

هر جا کم آوردین ازش بردارین

هر چی میخرید از اون 600 ت هم یادداشت کنین و خرج های اضافه رو کم کنید

ما اینجوری میکنیم بعد از اون 400 تو حساب ممکنه 100 یا 200 بمونه

دو سه ماه جمع که شد باهاش گوشت یا برنج یا گوشت چرخی یا ماهی یه قلم از این هارو برای چند ماه میخریم

میمونه مگه اینچیزارم بگیرم.😔

آره عزیزم میمونه فقط باید حواست باشه چیای الکی رو اول برنداری  قد نیاز خرید کنی من والاچیای خیلی خیلی واجب نوشتم الان بعضی وقتا میشه کمتر میشه که چیای دیگه هم میخرم

آره عزیزم میمونه فقط باید حواست باشه چیای الکی رو اول برنداری  قد نیاز خرید کنی من والاچیای خیل ...

ممنون عزیزم خیلی روحیه گرفتم خیلی غصم بودبخدا.قبلا خوب بلدبودم الان فکرمیکنم نمیتونم بازممنون که کمکم کردین 🙏🙏🙏

ممنون عزیزم خیلی روحیه گرفتم خیلی غصم بودبخدا.قبلا خوب بلدبودم الان فکرمیکنم نمیتونم بازممنون که کمک ...

عزیزم همینجوره خدا خودش می‌رسونه  آفرین که بفکر پس انداز هستی دوماه اول میفتی رو دور

عزیزم همینجوره خدا خودش می‌رسونه  آفرین که بفکر پس انداز هستی دوماه اول میفتی رو دور

بخدامن ازوقتی ازدواج کردم همش دارم‌پس انداز میکنم ولی چون یهو گرونی شده وقسطامون زیاد احساس ترس دارم که کم بیاریم دوست ندارم ازکسی قرض کنم سختمه.

چقدرخوب امیدوارم کردی بخدا.دستت دردنکنه 

آره عزیزم میتونی مدیریت کنی

ما الان ماست رو از لبنیاتی میگیریم ظرفش حدود 2 کیلو هست برای 1 هفته مون کافیه 7 تومنه

شیر رو کیلویی میخریم کیلو 2500

برای دوغ شیر 10 یا 8 کیلو مثلا میخریم بعد مادرم دستگاه داره دوغشون میکنه برای 1 ماه تا 40 روزمون بسه

میشه کلا 20 ت

چیز های کلی رو هم با همون پولی که میمونه تو حساب یهو خرید میکنیم

بخدامن ازوقتی ازدواج کردم همش دارم‌پس انداز میکنم ولی چون یهو گرونی شده وقسطامون زیاد احساس ترس دارم ...

خدا بزرگه یا باید درآمد رو ببریم بالا یا حواسمون به بازار رفتنمون باشه ،ولی میگذره دوسی توکل داشته باش