2777
2789
تولدته؟مبارکه 😍😍😍😍 من فردا تولدمه 🤗🤗🤗🤗🤗

تولدت مباركككككككك

اميدوارم امسال سال شانست باشه 

😍😍😍❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله اسطوره😊

چرا حذف میکنی و دوباره کاربری ساختی😁

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
تولدت مباركككككككك اميدوارم امسال سال شانست باشه  😍😍😍❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹

ممنون فریماه جونم 😘😘😘😘سلامت باشی 

مرسی از دعای قشنگت عشق جوووووووونم 😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

ممنون فریماه جونم 😘😘😘😘سلامت باشی  مرسی از دعای قشنگت عشق جوووووووونم 😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

قربون تو دوست جوني😍😍❤️❤️🌹🌹🌹🌹

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
بیکاری😅 اینم میپاکم چند روز دیگه☺

خدا شفات بده 😐😌

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
ممنون اسطوره ☺ شما هرچی بگید ما قبول داریم😀

مسخرم نکن بچه جون

😁

درسته سنی ازم گذشته 😅

ولی هنوز تیکه رو میفهمم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز