2777
2789
عنوان

سرفه خشک

| مشاهده متن کامل بحث + 25417 بازدید | 33 پست
تهرانم عزیزم ولی اطلاع نداشتم واسه سرفه هام رفته بودم پیشه متخصص ریه

عه خب پس خوبه حتما برو پیش این دکتر کارش عالیه 

من همه دکترا رو امتحان کردم پارسال همین موقع ها بود یه ماه تمام سرفه خشک داشتم کلا کارم شده بود شبا برم بیمارستان چون شبا شدتش بیشتر میشدهرچی میتونن امپول بزنن اخرم انگار نه انگار الان اطلاعات مطبشو میزارم واست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عه خب پس خوبه حتما برو پیش این دکتر کارش عالیه  من همه دکترا رو امتحان کردم پارسال همین موقع ه ...

ااا بزار عزیزم..ممنونم😍😍😍😍

تیکر دوسالگی دختر قشنگ مامان😍😍😍❤❤❤
انارو چجوری بپزم عزیزم

انار با پوست بذار رو شعله پخش حرارت متوسط رو ب کن... بعد چک کن هر طرفش بپزه... بعد ک پخت پوستاشو نخوری فقط دونه ها با پوستهای داخلش ک تلخه بخور اگه نتونستی همون دونه کفایت میکنه.. ان شاء الله بهتر شی.. بعد اخر شب ک میخوای بخوابی بخور ک چیزی روش نخوری

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل