2777
2789
عنوان

راسته که دیگه نمیشه حق طلاق گرفت؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 77 پست
خواهرم وکیل دادگستری ازش پرسیدم میگه اره دیگه خیلی سخت شده شرایطش خیلی کم قبول میکنن

چه شرایطی داره؟

چوب تنبیه خدا نامرئیست...نه کسی میفهمد، نه صدایی دارد...یک شبی یک جایی...وقتی از شدت بغض، نفست میگیرد...خاطرت می آید...که شبی یک جایی...باعث و بانی یک بغض شدی و دلی سوزاندی...آن زمان فکر نمی کردی بغض، پا پی ات خواهد شد...و شبی یک جایی...مینشیند سر راه نفست...و تو هم بالاجبار...هر دقیقه صد بار...محض آزادی راه نفست...بغض را میشکنی...آری، این چوب خداست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخواستم بگیرم ندادن گفتن باید شاهد از خانوادش باشه ک بعد نزنه زیرش

تو دفتر اسناد رسمی اینو بهت گفتن؟

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
وقتی محضری باشه چطوری میتونه بزنه زیرش 

همون تو دفتر ثبت اسناد میگه بعد میگه تحت شرایط مجبور شدم اما خانوادش  شاهد باشن نمیتونه بزنه زیرش.نمیدونم کلی بهانه اوردن ک نگرفتن

نه اصلا اینطور نیست چیزی نیست که بخوان بگن نمیدن ی وکالت نامه ست دلیلی نداره بخوان ممنوعش کنن

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
هر دم از اين باغ برى ميرسد، دارن چند همسرى رو رواج ميدن اين حق طلاقم ميخوان بگيرن تا ديگه راحت شن، ا ...

میگن بخاطر وام ازدواج کودک همسری چهار برابر شده

تلویزیون میگفت

چوب تنبیه خدا نامرئیست...نه کسی میفهمد، نه صدایی دارد...یک شبی یک جایی...وقتی از شدت بغض، نفست میگیرد...خاطرت می آید...که شبی یک جایی...باعث و بانی یک بغض شدی و دلی سوزاندی...آن زمان فکر نمی کردی بغض، پا پی ات خواهد شد...و شبی یک جایی...مینشیند سر راه نفست...و تو هم بالاجبار...هر دقیقه صد بار...محض آزادی راه نفست...بغض را میشکنی...آری، این چوب خداست...
تو یکی از تاپیکها یکی از کاربر ها گفته بود اخیرا خواهرش و دوستش خواستن بگیرن بهشون گفتن دیگه نمیشه

نه ایشون این حرف رو چند بار دیگه هم زدند و تنها آدمی هستند که همچین ادعایی دارن

من اردیبهشت حق طلاق گرفتم

و خرداد تیر هم یکی از دوستام از حق طلاقش استفاده کرد

سایت از صدا پر است و از حرف خالی