2789
میخوام دستپخت خودم باشه مرغ و قورمه خوبه

خب زحمتو خستگیش بیشتره....من خودم پارسال کوبیده دادم با زرشک پلو با مرغ ۱۲ نفر بودیم تولد پسرم کنارشم سالاد کاهو  سالاد کلم...ماست خیار...ترشی....زیتون...دوغ نوشابه...ژله ساده....ی سالش بیشتر بودیم مرغ قرمه سبزی کتلت دادم واقعاااا خسته شدم کنارش سالاد اینام بود...کیکم ک هست دیگه میترکن

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نگم برات که منم عاشقه بادمجانم مثله خودمی در ضمن ما شمالیا روی خورشت قورمه سبزی بادمجان سرخ شده ...

چه جالب ....منم کلا اگه صدمدل غذاباشه حتما باید بادمجان راهم بپزم

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
خب زحمتو خستگیش بیشتره....من خودم پارسال کوبیده دادم با زرشک پلو با مرغ ۱۲ نفر بودیم تولد پسرم کنارش ...

من تمایل دارم مقداری قیمه و مقداری قورمه و ماست و خیازوسبزی بزارم خورشت هامو شب قبل بار میزارم 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
من تمایل دارم مقداری قیمه و مقداری قورمه و ماست و خیازوسبزی بزارم خورشت هامو شب قبل بار میزارم 

دیگه سلیقه ای ما کلا قیمه رو مجلسی نمیدونیم هیتی هستش

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
خانوادم عاشقه قیمه هستن 

دیگه تولد سالی ی بار چیز خوب بده...وقت های دیگه میشه چیزای دیگه پخت موفق باشید

قیمه بده مگه ؟ در ضمن خانوادم مهمون تولدم هستن 

گفتم سلیقه ایی عزیزم  من واس تولد قیمه نمیدم...سعی کن بهترین چیزی ک تو سلیقته بدی تولد سالی ی بار ولی دفعات دیگه ک دعوت کردی و  شام معمولی  و مناسبتی نیست میشه هرچی داد