2777
2789
عنوان

پیاز درمانی برای تخمدان ضعیف

| مشاهده متن کامل بحث + 6134 بازدید | 37 پست
نمیدونم عزیزم مال من مثبت شد انقدر خوشحال شدم من که از آمپول و خون گرفتن میترسیدم انقدر ذوق کردم رف ...

ای وای من فک کردم منظور شما اینه سونوی معمولی تخمدان پلی کیستیکو نشون نمیده 😅😅😅

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
ای وای من فک کردم منظور شما اینه سونوی معمولی تخمدان پلی کیستیکو نشون نمیده 😅😅😅

درست فهمیدی گلم

سونو معمولی پلی کیستیک نشون نمیده

رفته بودم سونو معمولی هیچی نبود فرداش بردم مطب دکتر گفت بخواب واژینالم سونو کنم بعله پر از کیستای ریز بود

دکتر گفت پلی کیستیک فقط یا سونو واژینال معلوم میشه و سونو معمولی نشون نمیده متاسفانه

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست فهمیدی گلم سونو معمولی پلی کیستیک نشون نمیده رفته بودم سونو معمولی هیچی نبود فرداش بردم مطب د ...

اخه من pco هستم دوبار سونوی معمولی رفتم تو دوتاشم نشون داده

شما خوب شدی؟دارو چی خوردی

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
اخه من pco هستم دوبار سونوی معمولی رفتم تو دوتاشم نشون داده شما خوب شدی؟دارو چی خوردی

واقعا راست میگی؟؟؟ خود دکتر بهم گفت فقط با واژینال معلوم میشه شاید مال من خفیفه که نشون نمیده مال من فقط سه تا کیست ریز بود کنار هم

من تازه این ماه فهمیدم پلی کیستیکم راستشو بخوای هنوز تو شوکم و نتونستم هضمش کنم

دکتر متفورمین داده ولی من با دارو میانه ای ندارم دوسین و ۵ انگشت و رازیانه میخورم

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

واقعا راست میگی؟؟؟ خود دکتر بهم گفت فقط با واژینال معلوم میشه شاید مال من خفیفه که نشون نمیده مال من ...

ن برا من زیاده بخاطر همون سونوی معمولی نشون میده