2777
2789
عنوان

چه قدر ازین سریالای چند زنی بدم میاد😒

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر و کر هم میخندن و تحسینش میکنن ک صیغه کرده😒😤

دارن تاریخ و عرف اون زمان رو بازی میکنن خب😐

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

استادمون میگفت مردها گرسنگی جنسی ۹ هزار ساله دارن

ربطی ب قدیم و جدید نداره 

از قدیم اینطور بوده هست و خاهد بود 

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

من یه سریال تو یوتیوب دیدم فکر کنم تو اسمش دودکش یا یه همچین چیزی داشت!زنه تو دادگاه گفت من نمیتونم با پدرشوهر مریضم تو یه اتاق زندگی کنم سخته واسم اقای قاضی.مرده اومد خیلی حق به جانب در گوشش گفت چطور تو چند ساله واسه نازایی درمان میکنی من تحملت میکنم  زنه هم فکر کنم هستی مهدوی فر بود سرشو انداخت پایین نادم و پشیمان از اتاق دادگاه اومد بیرون

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
دارن تاریخ و عرف اون زمان رو بازی میکنن خب😐

نسازن خو😒

باو با این فیلما قبح قشیه رو میریزن ک مردا به فکر این کارا میفتن دیگه

باورکن شوهر من اصلااا اهل گل خریدن نیس،قبل از این فیلمه دلدادگانو نشون میداد،شوهرم ازون یاد گرفته بود بعد از ۸سال زندگی برام گل خرید😐😐خب نگا کن چه قدر تاثیر داره فیلماشون

دیشب خانه پدری دیدم مهران رجبی از چشمم افتاد😐

حیلی فیلم بیخود و بی سروته و توهمی بود

توقعم از کیانوش عیاری این نبود 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
من یه سریال تو یوتیوب دیدم فکر کنم تو اسمش دودکش یا یه همچین چیزی داشت!زنه تو دادگاه گفت من نمیتونم ...

سایه بان بود

دودکش چیهه

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈
نسازن خو😒 باو با این فیلما قبح قشیه رو میریزن ک مردا به فکر این کارا میفتن دیگه باورکن شوهر من اص ...

خب عزیزم شوهر تو اینجوریه باید تاریخ رو تحریف کنن؟ 😂😂🤪🤪

حیلی فیلم بیخود و بی سروته و توهمی بود توقعم از کیانوش عیاری این نبود 

خیلی چرت بود 

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.