2777
2789
عنوان

قبل از اینکه کسی را وابسته کنیم..💝

390 بازدید | 29 پست

بدترین کار این است وارد رابطه ای می شوی و کسی را از عمد وابسته ی خودت میکنی،برایش از آینده حرف میزنی و روزهای خوب و خوش را ترسیم می کنی،،،،زمان میگذرد خوشحالی و او خوشحال تر، ،

ولی یکهو که ماجرا گرم شد و آن طرف دوم ماجرا حسابی توی رابطه غرق شد،،یادت می افتد بودن توی رابطه هزار و یک مسئولیت دارد،!هزار و یک تعهد دارد،،

سرد می شوی و به آن نفر دومی که شبیه ماهی توی ماهیتابه دارد جلز و ولز می کند هم یک کلمه نمی گویی که چه مرگت است،تماسها را درست جواب نمی دهی ، پیامها را بی پاسخ می گذاری ،فکر می کنی آن نفر دوم هم فهمید تو چه آدم بزدل و ترسویی هستی و عین خیالش نیست ، و میرود سراغ نفر دیگر تا آینده ی دیگری برایش ترسیم شود،،

ولی آن نفر دوم شده است گاه شب و روز خواب نداشته است تا بفهمد تو چه مرگت شده است ،،بیمار شده است!افسرده شده است ! 

پیغام پشت پیغام میرود و می آید،،ولی خب شما چپیده ای توی پیله ات و به گمانت داری کار درستی می کنی و زمان هم همه چیز را حل خواهد کرد!!

نه عزیزم آن نفر دوم نه ربات است نه یک ماشین قابل برنامه ریزی مجدد ، احساساتش خدشه دار می شود و ممکن است جای آن زخم بماند تا ابد ..

کاش آنقدر جربزه داشتیم قبل از اینکه کسی را وابسته کنیم به این روزها هم فکر کنیم..

annak...annakarenina.....درخواست دوستی آقایون 👉لغو کاربری

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

[QUOTE=116187266]تاپیکام بخونید صرفا متن میذارم... برداشت# آزاد[/QUOTخب آدم در مورد دغدغه هاش همیشه تاپیک میزنه ومینویسه..من مخالفم وابستگی یه بیماری روحیه و قبل اینکه مشکل طرف مقابل باشه مشکل خود آدمه😉...قطعا مثل هر مشکل روحی باید رسیدگی شه بهش...

[QUOTE=116187266]تاپیکام بخونید صرفا متن میذارم... برداشت# آزاد[/QUOTخب آدم در مورد دغدغه هاش همیشه ...

نظر شما محترمه...من زیاد سایت میام این تاپیک دغدغه ی خیلی از خانمهاست که شخصی وارد زندگیشون شده اونو به خودش وابسته کرده و بعد از چندسال به یه بهانه ی واهی ولش کرده و رفته...هر اسمی دوست دارین براش بذارین بیماری روحیم اسم بدی نیست البته از نظر روانشناسها...

نظر شما محترمه...من زیاد سایت میام این تاپیک دغدغه ی خیلی از خانمهاست که شخصی وارد زندگیشون شده اونو ...

و من خانومهای بسیاری رو میشناسم که وقتی کسی که باهاش بودن میره از پیششون فقط براش به آرامی دست تکون میدن وبراش آرزوی موفقیت میکنن ........و خوشحال از اینکه از رابطه ای پوچ و تو خالی خارج شدن😇

و من خانومهای بسیاری رو میشناسم که وقتی کسی که باهاش بودن میره از پیششون فقط براش به آرامی دست تکون ...

شاید واقعا رابطه پوچ و تو خالی بوده...شاید طرف مقابلشون این فرصت شناخت بیشتر بهشون داده...و شاید اون خانمها الکی شخصیو به خودشون وابسته کردن و دلشون جای دیگه بوده...و هزارتا شاید دیگه...یه نسخه نمیشه پیچید برای همه ی آدمها...

شاید واقعا رابطه پوچ و تو خالی بوده...شاید طرف مقابلشون این فرصت شناخت بیشتر بهشون داده...و شاید اون ...

و شایدم کودکی سالمی رو تجربه کردن و سرشار از عزت نفس هستن....نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و شایدم کودکی سالمی رو تجربه کردن و سرشار از عزت نفس هستن....نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمیدونم شاید...چه خانمایی دور و بر شما پیدا شدن همه شون سرشار از عزت نفس و کودکی سالم