2777
2789
سیرابی بخور خیلی خوبه  جگر نه گوسفند نه مرغ اصلا نخور  دل و قلوه اشکال نداره

نگوسیرابی😋

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی عزیزم.من تازه ازترسم رابطه ام تعطیل کردم😊😊

رابطه اگه حس میکنی انقباض داری تعطیل کن اگ ن مهم نیس 

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
همشم خوب نیست  ولی هفته ای سه الی چهار بارش خوبه  چند هفته ای  من سیزده هفته ام&nb ...

مثلاچراخوب نیس من چیز دیگ نتونستم بخورم مجبوربودم

همشم خوب نیست  ولی هفته ای سه الی چهار بارش خوبه  چند هفته ای  من سیزده هفته ام&nb ...

تاپیکم موضوعش ۸هفتمه😅

من کلا قبل بارداریمم اذیت میشدم الان ک جای خودداره.ولی شوهرم خیلی شاکیه نمیدونم چکارش کنم

چرااذیت میشدی🤔

من کلا طبعم سرده خودبخود بدنم سفت میشه ومیترسم

اخی گوگولیم ب دکترت بگو حتماراهنماییت میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز