2777
2789
عنوان

چادرمو نداد....😶

| مشاهده متن کامل بحث + 2352 بازدید | 118 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنویس آره عصری داری میای چادرو بیاری بیا بگیر

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد

بهش پیام بده بگو میخوام برم جایی لازممه ببخشید

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
بخدا مجلسی هم بود خودم پارسال ۵۵۰ گرفتم مارک ماهارجه است اصلا دم دست نمیپوشم

خواهر گلم چادر ب این گرونی دادی😐😠 ی کلام نه میگفتی خودتو راحت میکردی میگفتی لازم دارم😊 ب مردم رو بدی سوارت میشن

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
بخدا مجلسی هم بود خودم پارسال ۵۵۰ گرفتم مارک ماهارجه است اصلا دم دست نمیپوشم

الان ی چادر خیلی معمولی شده 200.250 برو ازش بگیر

منم مثل خودت کمرو هستم رو حرف هیچ کس جز پدر مادرم و همسرم ن نمیاره و خیلی بده

وای دیگه روم نمیشه برم،دیروز گفتم‌میخوام تو ماشین مشکین تاژ بریزم چادرمم میخوام بندازم بده لطفا گفت ...

بش بگو منم نمیخوام شوهرم بفهمه چادرنو دا م دست کسی بدش میاد

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

دیگه چادر قرض گرفتن نوبره  

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست