من نمیدونم حرف میزدن یا نه / اما من فقط دیدم لباس دختر بالا بود . وا رفتم طفلی تا منو دید یجوری لباس ...
معلومه کم سنه و پسر سواستفاده کن
اخه حتی اگه محرم هم باشنم کی تو کوچه لخت میشه😞
فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی
دوتا لوله خودکار بیک به هم بمال بعد به یه کاغذ نزدیک کن برگه هارو جذب میکنه
این عمل
میشه سایشی😂
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی
من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد
خب شهوت همینه دیگه عقل ادمومیگیره هرجایی میان یه لحظه حال خوشی روتجربه کنن که براشون شیرینه
اخه اینجا تایلنده مگه😂 اینجا ایرانه
باید تابع قوانین و موازین شرعی بود
1
5
10
15
20
25
30
35
40