2777
2789
بچتون کدوم سمته.ویارتون چیه

عزیزم والا سمتشو نمیدونم. ولی من خودم دو تا گل پسر دارم و این یکی سومی هست. سر دوتا پسرم اصلا ویار نداشتم حالم از اول خوب بود شبا تهوع داشتم کمی. ولی سر این یکی از هفته 6 تا نه تهوع خیلی شدید داشتم همه روز بخصوص صبح ها. از بوی یخچال و مرغ و قورمه سبزی بدم می امد. سینه چپم بزرگتر از راستم شد. 

خدایا هزار مرتبه شکرت   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم راست 

مطمئنی توی چشم چپت نیست؟ واسه من توی چشم چپم بود عزیزم.

فردا صبح توی ادرار صبحت یه قاشق جوش شیرین بریز اگه کف کرد و صدا داد پسره. اگه تغییری نکرد دخترع.

راستی عکس سونو ان تی رو هم بزار

خدایا هزار مرتبه شکرت   
پس هنوز زوده برای تشخیص جنسیت ،بعد از ۲۰ هفته اصولا با سونوگرافی مشخص میشه ،عزیزم عجله نکن اولا که ا ...

فداتم مرسی میدونی آخه دوتا دختر دارم اینو ب امید پسر باردار شدم

چ تستایی زدی خونگی

اوه تا دلت بخواد خانمی همشو

تست جوش شیرین و ادرار بدون تغییر یعنی دختر

تست نمک و ادرار بدون تغییر یعنی دختر

تست کلم دو بار بنفش شد یعنی دختر

حرف Y چشم چپم بود یعنی دختر

تست سوزن و ادرار سیاه سیاه شد سه بار یعنی دختر

و تست سوزن بوعلی سینا هست که یه فرد حاذق انجام داد دایره چرخید یعنی دختر

خدایا هزار مرتبه شکرت   
من سیزده هفته گذشته  چه جوری از سن حاملگی میشه فهمید

خانمی توی همین نی نی سایت یادم نیست کدوم تاپیک بود ولی از تاریخ اولین روز اخرین پری یا اقدامت بر اساس جدول چینی یکی بود تشخیص میداد

خدایا هزار مرتبه شکرت   
اوه تا دلت بخواد خانمی همشو تست جوش شیرین و ادرار بدون تغییر یعنی دختر تست نمک و ادرار بدون تغییر ...

جوش شیرین یعنی برات بدون هیچ عکس العملی بود

من جوش شیرین زدم فششششش کف کردگازدار

بوعلی هم زدم میگه پسره

نمک چطوریه

ان شالله که خیره سعی کن غذاهای با طبع سرد نخوری البته برای تعیین جنسیت باید از قبل از بارداری اقدام ...

کردم اما بعد دوماه رژیم شکستم تو همون ماه باردار شدم ک رژیم نداشتم😥😢