2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 39 پست
روزی دو تا خوردی؟

اره از سوم پریودیم روزی دوتا ـ

پارسالم خورده بودم همون ماه اول حامله شدم ولی شانس نداشتم و حاملگیم پوچ ‌شد

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
اخه عید سقط کردم تا الان همه هی میگن باردار نشدی؟؟ من چون تیرویید و ویتامین دیم میزون نبود موندم ای ...

بهترین کارو کردی عزیزم.انشالله ایندفعه به سلامتی بارداری رو پشت سر میذاری.حواست به تیروییدت باشه توکلتم به خدا 

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من که استفاده کردم همون روزم سونو شدم فولیکول دیده شد.میخوام بگم به نظر من درست نشون میدن این کیت ها

به نطرمنم احساس میکنم درست میگه چون دیشب درد شدید داشتم زیرشکمم و حس کردم داره ازاد میشه و الان زدم دو تا خط پررنگ افتاده

منم استفاده کردم از کیت همون روزم رفتم سونو گفت فولیکول داری ... درسته این کیت ها 

ولی هروقت دو خط شد ۱۲ ساعت بعدش نزدیکی کنیم ؟ چطوریه ؟

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

با کیت منفی باردار شدی ؟؟؟؟

والا سه ماه زدم من پریودام منظمه سرموعدتخمک همه علائمی داشتم که تخمکه باز منفی نشون میداد از چند جای مختلفم خریدم مکث ۱۴افسرده شدم گفتم نکنه مریضم تخمک ندارم اقدام نمیکردم ماه اخر طبق تاریخ و علائم اقدام کردم دوبار باردارشدم بااینکه کیت منفی بود خرابن

خیلی اشتباه کردی سرخود خوردی  چون باید امپول ازادسازی بزنی ...شاید بشه کیست ....بعد میدونی این ...

اره میگم که پارسال دوقلو شده بود ولی چون من فک نمیکردم با اقدام اول بگیره ازمایش چکاپ نداده بودم ویتامین دیم سیزده بود تیروییدم چهار 

بهترین کارو کردی عزیزم.انشالله ایندفعه به سلامتی بارداری رو پشت سر میذاری.حواست به تیروییدت باشه توک ...

فدات مهربونمـ

الان همه چیمو میزون کردم تیروییدمم نرمال شده دکتر گفت اقدام کن ولی قرص نداده بود که من سرخود خوردم😅

والا سه ماه زدم من پریودام منظمه سرموعدتخمک همه علائمی داشتم که تخمکه باز منفی نشون میداد از چند جای ...

وای کیت های منم منفیه چقدر امیدوار شدم اینو خوندم

ماه اخری که حامله شدی چند بار اقدام کرده بودی؟

منم استفاده کردم از کیت همون روزم رفتم سونو گفت فولیکول داری ... درسته این کیت ها  ولی هروقت د ...

من امشب که نمیتونم شب چهارشنبه س و کراهت داره اما قبل تر اقدام کردم

وای کیت های منم منفیه چقدر امیدوار شدم اینو خوندم ماه اخری که حامله شدی چند بار اقدام کرده بودی؟

دوبار البته من سیکلم منظمه ۲۸ روز روز ۱۴و ۱۵ پری اقدام کردم ببین چ روزی ترشحت زیاد میشه ...اگه منظمی ۱۴روز قبل پری بعدی روز تخمک گذاریته حساب کن ...منم خیلی ترسیدم گفتک چرا اخه مثبت نمیشه مشکل دارم انقدرم غصه میخورم پولمو دادم برا کیت روزی دوبار ظهرو شب میزدم

دوبار البته من سیکلم منظمه ۲۸ روز روز ۱۴و ۱۵ پری اقدام کردم ببین چ روزی ترشحت زیاد میشه ...اگه منظمی ...

منم دو روز اقدام کردم این ماه ..روز 15 و روز 17 ...سیکلم 29 روزس 

امروزم موعدمه ولی فعلا پریود نشدم دعا کن منم حامله باشم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 56 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز