2777
2789
من اصلا یادم نمیاد عشق اول کی بود اصلا داشتم یا نه ولی عاشق همسرم هستم تو فامیل به لیلی ومجنون ما رو ...

واقعا بعد٢٠سال؟؟

بنظرتون منو همسرمم ممكنه بعد ٢٠سال عاشق بمونيم؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام اول بگم که من اقا هستم.

فراموش کردنش بستگی به سن و سال هم داره.من توی ۲۲سالگی عاشق شدم تاحدی که جونمم میدادم براش ولی الان که سالها گذشته فهمیدم که عشق واقعی چیه.الان که فکر میکنم میبینم اون حس یه هیجان کاذب بوده و اصلا معنی عشق با اون حس خیلی فرق داره.ولی خب نمیشه فراموش کرد الان من میتونم اون دوران رو بذارم جزو خاطرات خوب زندگیم.

بستگی به عشقت داره اگه همه چیزش درست و حسابی و عاقلانه و عاشقانه بوده باشه و قسمت نشده باشه برسین نه ...

پس چرا برا من نمیشه راحت فراموش کنم😔از بچگی تا الان ۶ ساله😔

ی صلوات برای خوشبختیم میفرستین..
۱۴ساااال 😭

😔😔😔😔😔هنورم وقتی میبینمش داغون میشم

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
خب اون ک ولت کرده لیاقت دوس داشته شدن نداره منم میدونم طرفم لیاقت نداره ولی نمیدونم چرا نمیتونم فرام ...

جالبه دومی ام نمیخوادم😑نمیدونم چرا تافراموششون نکنی عاشقت نمیشن..اکثر عشقا یه طرفن..تامیاد دوطرفه بشه..یکی فراموش میکنه..چه قانون مزخرفی

درنزن..!رفته 
سلام اول بگم که من اقا هستم. فراموش کردنش بستگی به سن و سال هم داره.من توی ۲۲سالگی عاشق شدم تاحدی ک ...

اره و بستگی ب تعریفمون از عشق داره..ممکنه خیلیا فقط وابسته بودن و همین ک اون خاطراتم نمیشه فراموش کرد خودش خیلی دردناکه😔

جالبه دومی ام نمیخوادم😑نمیدونم چرا تافراموششون نکنی عاشقت نمیشن..اکثر عشقا یه طرفن..تامیاد دوطرفه ب ...

چرااا؟؟؟؟شاید خیلی بهامیدی

نه .چون اولم خدا بوده.هرکاری میکنم نمیشه

😔😔😔😔

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
سلام اول بگم که من اقا هستم. فراموش کردنش بستگی به سن و سال هم داره.من توی ۲۲سالگی عاشق شدم تاحدی ک ...

اره خوب چن وقت که بگذره وازتب وتاب عشق(هیحان)بیفتین بعدمتوجه میشین یه احساس بود کع نه میشه اسم عشق گذاشت یاهوس.... امایه احساس بود... پاک....که بیشترشون مختص سنمونه

😔😔😔😔😔هنورم وقتی میبینمش داغون میشم

وای اگه نبینیمشون باز دردش کم تره 😔منم فامیل درجه یکمه امکان نداره هفته ای ی بار نبینمش هردفه ام ک میبینمش قلبم تند تند میزنه دستو پامو گم میکنم 😔