2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

pk فیلم هندی بود

پنج فوت فاصله,اشتباه نکنم محصول امریکا بود,فوق العاده بود

صعود,هندی بود

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  

فرار از زندان

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
pk فیلم هندی بود پنج فوت فاصله,اشتباه نکنم محصول امریکا بود,فوق العاده بود صعود,هندی بود

در,مورد موفقیت و اراده داشتن و مثبت اندیشی هستش موضوعاتش

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  

رودخانه مرموز 

بچه مردم

کاسابلانکا 

سامورایی 

لئون :حرفه ای

و...

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
فرار از زندان

عاشقشم,فوق العاده بود این فیلم