2777
2789
😅😅بیا اون طرف ولی من به طاهره گفتم زشتی با من قهره🙈بخدا فک کردم عکس فیک گزاسته مسخره بازی درمیاره ...

اونطرفم لنتی گیج میزنیا کدوم عکسش

خاک عالم توسرت اخمخ روانی خخخخ

چه دلنواز اومدم اما با ناز اومدم😁
خیلیییییییی خوبه ۶ ماهه عمل کرده میگه ۲۰ نفر بعد از من رفتن جای دکتزه چون قیمتش خوبه خدایی پول ی ...

این هزینه رو دارم اگه واقعا خوب باشه😻 من تو فکر ۱۵ تا ۲۰ تومن بودم دکتر تو شیراز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو تبلیغات برای جراحی ،قبل عمل بدترین عکسو وبعد عمل بهترین عکسو میزارن

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
واقعا منم میگم حسرت طلا ندارم  فکرم فقط قوز بینی و اینی مدتیه فکرم درگیر کرده ، ولی مادر میگه ب ...

نه بابا اینا همه حرفه من گچ بینیمو که باز کردم با اینکه ورم داشت جلو دکتر آینه دستم بود هی مثل ... ذوق میکردم به مامانم میگفتم واییییی چقدر دماغم خوشگله.حال میده آدم خوشگلتر بشه خدایی تجربه جالبیه باز پول بیاد دستت میتونی طلا بخری اما اینکارا رو یه بار توی زندگیت میتونی انجام بدی 

کاش یه روز بفهمم...من نتونستم یا واقعا نمیشد🔒
نه بابا اینا همه حرفه من گچ بینیمو که باز کردم با اینکه ورم داشت جلو دکتر آینه دستم بود هی مثل ... ذ ...

دلم رفتتتت خودمو تو این لحظه تصور کردم😑😩😍 

چون میدونم تغییر مثبتی میکنم خیلی جدی گرفتم..

ی خانوم همیشه دلش میخاد زیبا باشه، چ خوبه ک مدل مو و رنگ مو و چهره و تیپ ک تو ذهنته رو داشته باشی ، هیچی مث اینا حس خوب ب من نمیده😍 تازه اونم با همسری ک من دارم ، ی ارایش ساده میکنم توجهش بهم بیشتر میشه .😄

دلم رفتتتت خودمو تو این لحظه تصور کردم😑😩😍  چون میدونم تغییر مثبتی میکنم خیلی جدی گرفتم.. ی ...

پس حتما اینکارو انجام بده خیلی توی روحیه اثر داره منم اول جدی نبودم هی عکس بینی خوشگل دیدم وسوسه شدم و به هر قیمتی بود انجامش دادم و چون خودم خیلی راضی بودم به همه میگم توی این موارد به حرف دلشون گوش بدن 

کاش یه روز بفهمم...من نتونستم یا واقعا نمیشد🔒