2777
2789
عنوان

جشن دونفره منو همسرم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4635 بازدید | 114 پست
مبارک باشه حس کردم اگه الان بچه من اونجا بود چیزی از اینا باقی نمیموند و همه داغان میشدن😂

😁😁😁منم دقیقا همین فکرو کردم مگه میشه از دست دخترم چیزی رو میز بزاری از وقتی به دنیا اومده جشنامون سرپایی هستش😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم دعوت میکردین خب ، مینشستم یه گوشه موزمو میخوردم . نوش جونتون . همیشه شاد باشید

من جات بودم قورمه سبزی ودوغ میخوردم انقدرم الان گشنمه واالا

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

شوهر خوبش واقعا نعمته، هم حامی و پشتیبانه هم بهترین رفیق هم همدم و غمخوار هم پایه شیطنت و شرارت و .. ...

عزیزممممم ممنونم . زندگیه خودتم پر از آرامش ❤❤❤

ز تاب جعد مشکینش چه خون افتاد در دل ها... 
هلیوم نیس عزیزم‌‌. استند گرفتم... ولی میدونم هلیوم ۲۰ یا ۲۵ دونه در نیاد

چه جالب استند تا حالا ندیده بودم.

چقد هزینش شد؟البته اگه دوس داری بگو

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡

همیشه سایه ش مستدام وخوشبخت باشین تولدش مبارک خانومش سنگ تموم گذاشته.

ماهم همیشه جشنامون دونفره س بیشترخوشمیگذرها. 

کادوچی دادی

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰

یه باره کادو هم بگو چی خریدی راحت شم از فوضولی

اخه همسر منم تولدش نزدیکه نمیدونم چی بخرم

عینک میخواستم بخرم ولی اخه عینک رو باید خودش انتخاب کنه ، دوس دارم انتخاب و سورپرایز خودم باشه