2777
2789
عنوان

زن داداشمم🤩🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 61383 بازدید | 1487 پست
اه این ناپیکه چرت چرا تموم نمیشه تهوع

@نی_نی_یار_شب  

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اه این ناپیکه چرت چرا تموم نمیشه تهوع

ميتوني بري بيرون

پاتو كه نبستيم به ستون اينجا😌

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ميتوني بري بيرون پاتو كه نبستيم به ستون اينجا😌

جوابشو نده بزار عقدش خالی شه😌😝

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
جوابشو نده بزار عقدش خالی شه😌😝

😁داشتم عكسمو برا بتول ميفرستادم

چه خووشگله عنتر

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

سلااااااااام😍 خواستم سلامي عرض و طول كنم🤦🏻‍♀️😁 خوبي؟ فقط برا ما خار داشت ك نفرستادي؟😒😂

سلااام عزيزدلم چطووري؟

كار خووبي كردي دلمون برات تنگوليده بود

خخخخ تو سايت نميذارم ك

😁داشتم عكسمو برا بتول ميفرستادم چه خووشگله عنتر

دیدیش

اره خوشگله به قیافش نمیاد اینطوری باشه😂😂😂

کجا؟

سلااام عزيزدلم چطووري؟ كار خووبي كردي دلمون برات تنگوليده بود خخخخ تو سايت نميذارم ك

جووونم 🥰 ن فقط خواستم ي اعتراضي كرده باشم😁 يهويي اومدم ديدم هستي❤️ گفتم ي پست بذارم🥰

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️
جووونم 🥰 ن فقط خواستم ي اعتراضي كرده باشم😁 يهويي اومدم ديدم هستي❤️ گفتم ي پست بذارم🥰

كار خوبي كردي😘😘

چخبرااا

دیدیش اره خوشگله به قیافش نمیاد اینطوری باشه😂😂😂 کجا؟

اره عنتر