نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!
آقا من تازه فهمیده بودم شما و نازنین خواهرین جدی جدی شکلات عسلی هم زن داداشتونه؟؟؟؟؟؟توراخدا هرچی فا ...
ن فقد واسه خواهر بودنمون تعجب کن😂😂😂
ن شوکول دوستمه فقد
نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه یه خریتم کردم بدتر شدم😩 طب سنتی😏توصیه کرده اناروبپزیدبخورید برای سرماخوردگی خوبه واینا منم پخ ...
ای بابا اخه انار پخته رو چجوری خوردی تو😒نمیدونم اموکسی سیلین تو شیرت تاثیری داره یا نه یه سرچ کن هرچی ام میشنوی انجام نده ولی تا مطمئن نشدی دارو استفاده نکن یه وقت واس دخترتم ضرری نداشته باشه
بهبود رابطه زناشویی با تنگ کردن واژن، رفع ترک های بارداری ولک و جای جوش و روشن سازی پوست صورت وبیکینی و زیربغل تضمینی، لیزر موهای زائد با بروز ترین و موثرترین دستگاه لیزر 2019 توسط دکتر فهیمه سیفوری تهرانپارس 77744407 و 77744408