2777
2789
عنوان

زن داداشمم🤩🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 61387 بازدید | 1487 پست
آقا من تازه فهمیده بودم شما و نازنین خواهرین جدی جدی شکلات عسلی هم زن داداشتونه؟؟؟؟؟؟توراخدا هرچی فا ...

ن فقد واسه خواهر بودنمون تعجب کن😂😂😂

ن شوکول دوستمه فقد

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شدی؟؟

نه یه خریتم کردم بدتر شدم😩

طب سنتی😏توصیه کرده اناروبپزیدبخورید برای سرماخوردگی خوبه واینا

منم پختم خوردم الان گلوم داره ازدرد میترکه،نمیدونم آموکسی سیلین وسفکسیم ایرادی داره توشیردهی  🤔

نه یه خریتم کردم بدتر شدم😩 طب سنتی😏توصیه کرده اناروبپزیدبخورید برای سرماخوردگی خوبه واینا منم پخ ...

ای بابا اخه انار پخته رو چجوری خوردی تو😒نمیدونم اموکسی سیلین تو شیرت تاثیری داره یا نه یه سرچ کن هرچی ام میشنوی انجام نده ولی تا مطمئن نشدی دارو استفاده نکن یه وقت واس دخترتم ضرری نداشته باشه

ن فقد واسه خواهر بودنمون تعجب کن😂😂😂 ن شوکول دوستمه فقد

حالا واقعا شکلات عسلی زن داداشته؟

آخه تو تاپیکاش دااااد داشت از دست خواهرشوهرش😐

اگه زن داداشت نیست پس چرا میگی زن داداشته😶

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

بهبود رابطه زناشویی با تنگ کردن واژن، رفع ترک های بارداری ولک و جای جوش و روشن سازی پوست صورت وبیکینی و زیربغل تضمینی، لیزر موهای زائد با بروز ترین و موثرترین دستگاه لیزر 2019 توسط دکتر فهیمه سیفوری تهرانپارس 77744407 و 77744408

بهبود رابطه زناشویی با تنگ کردن واژن، رفع ترک های بارداری ولک و جای جوش و روشن سازی پوست صورت وبیکین ...

@nazaniiiin  

@tyasan  

@شکلات_عسلی  

@mamaneamirjoon  

@نرگسِ_او  

بیاین دوای دردتون پیدا شد برید همتون تنگ کنید😎😎

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔