2777
2789
عنوان

زن داداشمم🤩🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 61445 بازدید | 1487 پست
چرا زود خوابت ببره مثلا صبح میخوای چ غلطی کنی😒😒😒

میخوام خوابم درست شه کلا

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
منم نگا نکن ااییش😎

نه خوب نیست اون😑

@nazaniiiin توام‌ نظر بده:

عشق تو، که سرمایهٔ این درویش است

ز اندازهٔ هر هوس‌پرستی بیش است

شوری است، که از ازل مرا در سر بود

کاری است، که تا ابد مرا در پیش است

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چند شب تا صبح بیدار بمون تحمل کن بعد ساعت ۱۰شب بیهوش میشی ب مرور بدنت عادت میکنه جدی میگم

من کل تابستون ادم نشدم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
ک چ

اییی 🤨🤨

پس امیدی بت نیست متاسفم😭

سلاااام سلااام گوگولیاااای من😍😍😍

بیدارین؟؟؟؟🙆

من از صبح با این وروجک سرو کله زدم دیگه نااااا ندااارررم🙄😐😫

مگه میخاااابهههههه🤕

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵