2777
2789
عنوان

زن داداشمم🤩🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 61445 بازدید | 1487 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عه من الان تاپیکو دیدمممممم 

شوکول جان تولدت مبارک ننه 🍰🎂❤😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘نمیدونستم تاپیک زدین نامردااااا

البته من دیروز تو تل بهش تبریک گفته بودم دلتون بسوزه تا شماها باشین منو تگ کنین د .......ا

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
خودمم از دیشب دارم با بعضیا دعبا میکنم تازه خیلیارو قطع کردیم 😎والا ب قول ورپریده تا منو نکشن ول کن ...

😂😂😂😂😂وای یکی بود خیلی خوب بود.من به نازی گفتم این قرص صد میلی گرمش خطرناکه این حداقل ۲۵۰ میلی خورده.اومده میگه از کجا میدونی راست میگه که نشستی میلیمترشم حساب کردی.یعنی تو اوج عصبانیت و نگرانی خنده ام‌گرفته بود.طرف قرصاشو برحسب  میلیمتر میخوره به من میگه بی سواد😂😂😂وای اون شب نتونستم درست بخندم از دیروز بعدازظهر هی خنده ام‌میگیره بهش😂😂

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
😂😂😂😂😂وای یکی بود خیلی خوب بود.من به نازی گفتم این قرص صد میلی گرمش خطرناکه این حداقل ۲۵۰ میلی خ ...

یه تاپیک راجب همین قضیه زدم همه ک خوندن حذف کردم دور از جون احمقن دیگه 😏