2777
2789
عنوان

زن داداشمم🤩🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 61373 بازدید | 1487 پست

@غِــــلاغـــســيــاه  

@shabnam7575  

@___الی___  

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😁😁😁😁😂😂😂😂😂😂خیلی باحالی ... نازنین خواهرته ...مریم زنداداشته ...دیگه کی هست بگو 😁😁😁

😎عشق همه

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
صافی دستش بوده دیگه 

سلام دوستم ...اونروز بهم گفتی با نهال دوست نشو 😁😁😁😁

ببین چقدر دوستت داره عروس خانم😎

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

@narngk  

@sara1990  

@مهـــتایـــے  

@آیهان1373  

@niloofar_27  

شوکول تفلدت سه چارررک 😝😝😁😂😂🌷🌷

ای نرگس چرا شعر دَر نَوَکرده ای از خودت در وصف  این شب گرانقدر؟

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
مرسی دوستای گلممم😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘🎂🎂🎂ولی خداوکیلی نهال این قورباغه کیه گذاشتی اون تووووو. اونم ...

😒بالاخره ک باید همه میدیدنت عکس قبل رژیمتو بذارم؟

مرسی دوستای گلممم😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘🎂🎂🎂ولی خداوکیلی نهال این قورباغه کیه گذاشتی اون تووووو. اونم ...

تاپيك تولدتو بزنم؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤