2821
2789
عنوان

🤕درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 98 پست
راهکار بده  اگه جواب داد دعات می کنم دعا من برا دیگران زود اثر داره برا خودم کبریت بی خطره 😂😂 ...

نگا عزیزم به نیت بختت برو مزار شهدای شهرتون اونجا یکم دعا بخون و گریه هم حتما کن...نیت کن بگو اگه تا چندماه دیگه مثلا قبل عید بختم باز شد..بعدش میام اینجا و جارومیکنم...گردگیری میکنم...اشغالارو جمع میکنم از این کارا

من انجام ندادم ولی یکی از دوستام انجام داد نتیجه گرفت 

مهم اخلاقه...پول بدست میاد بعدا شوهر من وقتی اومد خواستگاریم هیچی نداشت..دوستام شوهراشون مایه دار بودن الان همشون طلاق گرفتن ..نمیگم پول مهم نیست مهمه ولی مهمتر عرضه ی طرف مقابلته..الان سه ساله ک ازدواج کردم واقعا احساس خوشبختی میکنم تو زندگیم هر چیزی ک میخواستیم رو بدست آوردیم بقول شوهرم پولمون انگار برکتش خیلی زیاد شده ...توکل ب خدا ان شاالله خوشبخت بشی عزیزم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مهم اخلاقه...پول بدست میاد بعدا شوهر من وقتی اومد خواستگاریم هیچی نداشت..دوستام شوهراشون مایه دار بو ...

می ترسم بیکار ازدواج کنم هر کی به ما رسید دست پیش رو می گیره ن پیشرفت کنه ن هیچی بشه داماد پرو که از پدر شوهر مادر شوهر دستی می خوان الان پسرا هزار جور پدر سوختگی دارن

واقعا؟؟من اینقد گریه میکنم ...یادمه روز عاشورا رفتم سرمزار اینقد گریه میکردم که همه خانوما میومدن می ...

🤣🤣🤣🤣 واییی خیلی خوب بود  

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
2823
2791
2779
2792