2821
2789
عنوان

🤕درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 98 پست
منم مشکل شما رو دارم با این تفاوت که مرتبه شغلی من از پسرایی که میان خاستگاری بالاست  و پسرا ی ...

خداروشکر حداقل یکار داری 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم مشکل شما رو دارم با این تفاوت که مرتبه شغلی من از پسرایی که میان خاستگاری بالاست  و پسرا ی ...

تازه مادرم باهام دعوا می افته خودش می دونه همه برا داماد سر خونه شدن میان باز ناراحت میشه 

چه فایده  کار که برای ادم زندگی نمیشه مدام هم سرکوفت میشنومم از بقیه که از وقت ازدواجت گذشته و ...

خیلی ببخشید . اما این همه ای که میگی خیلی غلط کردن . بابا زندگیتو بکن حالشو ببر

هر وقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه ،،،،، دیگه هیچوقت مزاحمش نشو ...
چه فایده  کار که برای ادم زندگی نمیشه مدام هم سرکوفت میشنومم از بقیه که از وقت ازدواجت گذشته و ...

😢🤕ما تو خونه هر روز با زخم زبون می خوابیم بازخم زبون پا میشیم 😢

الان من مثلا ازدواج گردنم و بچه هم دارم ولی از نظر مالی خیلی خییییییلی تو فشاریم کل زندگیمان بهم ریخته

باور کن میترسم جهازم که خریدم از مد بیفته خیلی پشیمونم که خرید کردم شاید کلا نشد موردی برام 😢

انشاالله یه بخت خوب خوب قسمتت بشه

2824
2823
2791
2779
2792