2777
2789
عنوان

درد دنبالچه 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 24 پست
مال ستون مهره هاته باید بری دکتر تا حاد نشده گودی کمرم احتمالا داری من مجبورم همش با    سن ...

شما بارداری؟

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

متاهلید کیا درد میگیره 

مجردم گلم

بعد از نشست های طولانی دیگه دردش قطع هم نمیشه فقط کم میشه

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
ترکا بهش میگن گموج... هستن کسایی که اصلاحا گموج برمیدارن..همون لحظع ش خیلی خیلی درد داره ..اما بعدش ...

من این کار رو کردم  وقتی این کارو انجام میداد مردن رو به چشم خودم دیدم. سه جلسه انجام دادم. راحت شدم در عوض

استارتر یه بالشهایی هست داروخونه داره. حلقه گرده وسطش خالیه بخر بشین رو اونا. دنبالچهت به جای سفت نخ ...

عزیزم مرسی از راهنماییت

رو اونا بشینم مشکلم حل میشه؟

وای من سه سال داشتم نفس میبرید از درد من اون موقعها درس میخوندم ساعتهای زیادی رو مینشتم رفتم دکتر عکس گرفت گفت ارتروز شده البته درسم که تنوم شد تحت درمان هم بودم خوب شدم الان فقط میتونم بهت بگم از این حلقه های پارچه ای که شکل تیوپ هست بگیر بزار زیرت خیلی خوبه