2789
عنوان

گوشی آ۷۰

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 20 پست

من خیلیا دلمو شکوندن که از ته دل برها گریه کردم ولی خودم هیچوقت دل کسیو نشکستم الانم به خدا واگذارشون کردم امیدوارم زود ببینم چون نمیخام زیاد زنده باشم 

هوایِ من شد هَوای تو                                             صدایِ من شد صدایتو 💞
زود ببر نمایندگی, گارانتی داره؟ 

اره کارت داره

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خیلیا دلمو شکوندن که از ته دل برها گریه کردم ولی خودم هیچوقت دل کسیو نشکستم الانم به خدا واگذارشو ...

😳😳😳😳

چیشده گلم

فکر کنم اشتباه اومدی...

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
اره کارت داره

خب خوبه. ببر نشون بده, اوکی می کنن اگر مشکلی باشه. یا اول ببر همون فروشگاهی ک خریدی

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)