2777
2789
عنوان

ازدواج با دختر از شهر دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2897 بازدید | 239 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑

بهتر با روانپزشک صحبت کنی...

ببین منم ریس صدا و سیما شهر....تو مجازی کلی درخواست ازدواج و دوستی و....داشت

ولی بهتر نیست کمی منطقی باشی؟!

واقعا جای خوبی برای پیدا کردن همسر نیست مجازی...

اگه تو این راستا نت قطع میشد همو چطور میدیدین؟

کلا از بیخ اشتباه جاان خودم:/

سن شما کمم هس اقا

تهرانی ندیدم تو 26 ازد کنه!!!!

اونم با کسی ک تو مجازی اشنا شده و هم با فرهنگ کاملا متفاوت رشد کرده

خوشبخت باشی🙏❤🍁

موهام فِرِ بُلَند اونقَدر گُلَم کَسی نِمیخواد بِرِه هُلَند...❤🌹
ببین چهل سالم باهم چت کنین فایده نداره یسری چیزا ب چشم نمیاد ولی مهمه و بعدا اذیتت میکنه مثل  ...

دقیقا دقیقاً اینا خیلییی مهمه طرز برخورد و رفتار تو خانواده خیلی مهمه

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
برای دیدن باطنش از میکروسکوپ نوری استفاده کن😅

ای کاش کمتر مسخره کنیم همو...❤

سلام به دوستان نی نی سایت❤...خدا اگه می‌خواست ما گیاه خوار باشیم، به جا اینکه برا حضرت ابراهیم از آسمون گوسفند بفرسته، کلم بروکلی میفرستاد😂😂
تو اینستاش هیچ پسری نیست  منم سانسی اکسپت کرده

اگه قول ازدواج دادی  و عاشق خودت کردیش و وابستت شده اول محترمانه ومودبانه با خانواده مخالفت کن و  خلف وعده نکن و باهاش ازدواج کن  

اگه واقعا دختر خوبی نیست سعی کن جوری جدا بشی که کمترین آسیب روحی وببینه

روحیه خانوما لطیفه داداش

سریع بی#  ‍ وفا نباش اگه بهش گفتی عشقم و دوستت دارم#

دقیقا دقیقاً اینا خیلییی مهمه طرز برخورد و رفتار تو خانواده خیلی مهمه

باورت میشه من بابام ی همکار داش خیلییی با پرستیژ بودن وضع مالی اوکی یبار شام دعوتمون کردن بیرون پسرش مدام با دهن پر حرف میزد ببخشید مث گوسفند غذا میخورد بجای این ک دستشو بیاره بالا سرشو میبرد تو بشقاب یا با دهن پر غذا اب میخورد اصلا داشتیم بالا میاوردیم ولی گافی بود باهاش تافنی جرف بزنی دیوونه ش میشدی

حیوان مورد علاقم: اکسم

چطور میتونن خودشونو ثابت کنن؟

پسرا که معلومه چجور ثابت میکنن...

دخترا رو هم نمیدونم..چون خودم دخترم.  

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  
بهتر با روانپزشک صحبت کنی... ببین منم ریس صدا و سیما شهر....تو مجازی کلی درخواست ازدواج و دوستی و.. ...

یعنی تهرانیا پسراشون بالای ۲۶ ازدواج میکنن؟؟عجببببببب

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞