2777
2789
عنوان

نظر شما چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 35 پست
مثلا چ رفتار بدتری دیدی؟

خیلیییییی، دخالت، متلک پروندن تو روم، پشت سر حرف زدن، گیر دادن به حجاب، حتی سر بردن مدارک هم با منم جدی شدن 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

خب انتظار داشتم در جواب من جور دیگه حرف بزنه

خب اونم انتظار نداشته شما باهاش همچین شوخی کنی، اگه همیشه فقط به انتظارات خودمون فکر کنیم اذیت میشیم

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اونم انتظار نداشته شما باهاش همچین شوخی کنی، اگه همیشه فقط به انتظارات خودمون فکر کنیم اذیت میشیم

اخه شوخیه من چیز بدی نبود 

ولی اینکه برگردی ب طرف بگی. مگه من ازاین شوخیا دارم خیلییییییی بی جنبگیه 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
خیلیییییی، دخالت، متلک پروندن تو روم، پشت سر حرف زدن، گیر دادن به حجاب، حتی سر بردن مدارک هم با منم ...

اخه این مدیره 

مجبورم مدام باهاش در ارتباط باشم ،اول خواستم خودمو بگیرم دیدم در اون حد هم نیست رفتارش ک بخام واکنش خاصی نشون بدم

بوی نم بارون 😍🌧️☔
اخه شوخیه من چیز بدی نبود  ولی اینکه برگردی ب طرف بگی. مگه من ازاین شوخیا دارم خیلییییییی بی ج ...

این نظر شماست و کاملا محترم، اون خانمم نظر خودش رو داره نظر اون خانمم محترمه، 

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
شما بودی ، در برابر این حرف خانومه، چی میگفتی؟

با خنده میگفتم چشم دیگه از این شوخیا نمیکنم ، قصدم جسارت نبود میخواستم جو عوض شه .

با خنده میگفتم چشم دیگه از این شوخیا نمیکنم ، قصدم جسارت نبود میخواستم جو عوض شه .

اوووووه من اینقد خودمو کوچیک نمیکنم 

چون این کار خانومه جنبه ی پایینش رو نشون داد نه بدیه کار منو 

مرسی عزیز، نظر شمام محترمه البته  

بوی نم بارون 😍🌧️☔
اوووووه من اینقد خودمو کوچیک نمیکنم  چون این کار خانومه جنبه ی پایینش رو نشون داد نه بدیه کار ...

خب همینکه شما فکر میکنید این نوع حرف زدن دربرابر ی انسان دیگه که ممکنه از شوخی شما خوشش نیومده باشه یعنی کوچیک شدن خودش جای بحث داره حالا کاری نداریم که اون خانوم مدیر مدرسه بوده 

خب همینکه شما فکر میکنید این نوع حرف زدن دربرابر ی انسان دیگه که ممکنه از شوخی شما خوشش نیومده باشه ...

پیامتونو ی بار دیگه میفرستید؟ برا من قاتی اومده

بوی نم بارون 😍🌧️☔

خب همینکه شما فکر میکنید این نوع حرف زدن دربرابر ی انسان دیگه که ممکنه از شوخی شما خوشش نیومده باشه یعنی کوچیک شدن خودش جای بحث داره حالا کاری نداریم که اون خانوم مدیر مدرسه بوده

خب همینکه شما فکر میکنید این نوع حرف زدن دربرابر ی انسان دیگه که ممکنه از شوخی شما خوشش نیومده باشه ...

اخه ادم تو ذوقش میخوره 

من منظور بدی نداشتم 

واقعا بعضی چیزا بی جنبگیه

بوی نم بارون 😍🌧️☔
اخه ادم تو ذوقش میخوره  من منظور بدی نداشتم  واقعا بعضی چیزا بی جنبگیه

آره میفهمم چی میگی ولی خب همیشه رفتار  اونطور که ما میخوایم نیست چون ما قرار نیست رفتار بقیه رو کنترل کنیم ولی کاری که ما میتونیم بکنیم اینه که رفتار و حالات و احساسات خودمونو کنترل کنیم که رفتار بقیه باعث نشه آسیب ببینیم و ناراحت شیم.

آره میفهمم چی میگی ولی خب همیشه رفتار  اونطور که ما میخوایم نیست چون ما قرار نیست رفتار بقیه رو ...

بله کاملا متین فرمایش شما .....

یعنی الان من نباید فکرمو مشغول کنم ک چراهمچین واکنشی نشون داد؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
بله کاملا متین فرمایش شما ..... یعنی الان من نباید فکرمو مشغول کنم ک چراهمچین واکنشی نشون داد؟

دقیقا، اصلا بهش فکر نکن چون شما قصدت فقط شوخی بوده وهیچ دلیلی نداره الان ذهنت رو درگیر واکنش اون خانم کنی.