دو تومن که نمیشه طرف دو تومنم میزاره روش یه نو میخره دیگه
کسی که 4 تومن داره نمیاد سمت مبل 2 تومنی
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
دو تومن که نمیشه طرف دو تومنم میزاره روش یه نو میخره دیگه
والادوست من پارسال نزدیک عید عین همینو دست دوم ازدیوارخرید 2تومن منم روهمون حساب گفتم
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
عزيزم من باردارم حتما برات دعا ميكنم انشالله خودت خبر بارداريتو بهمون ميدي فقط مثبت فك كن و واقعا از ...
ممنون گلم خدا کوچولوتوبراتون حفظ کنه
لطف میکنین واقعا دوست عزیزم ❤❤❤❤❤❤
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن