2777
2789
دو تومن که نمیشه  طرف دو تومنم میزاره روش یه نو میخره دیگه

کسی که 4 تومن داره نمیاد سمت مبل 2 تومنی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو تومن که نمیشه  طرف دو تومنم میزاره روش یه نو میخره دیگه

والادوست من پارسال نزدیک عید عین همینو دست دوم ازدیوارخرید 2تومن منم روهمون حساب گفتم

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
از ته قلب برا امضات دعا كردم  

ممنون عزیزدلم انشاالله هرارزویی دارین خداوندبه زودی  براورده کنه واقعا لطف کردین😘😘😘😘😘😘

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
ممنون عزیزدلم انشاالله هرارزویی دارین خداوندبه زودی  براورده کنه واقعا لطف کردین😘😘😘😘😘😘

عزيزم من باردارم حتما برات دعا ميكنم انشالله خودت خبر بارداريتو بهمون ميدي فقط مثبت فك كن و واقعا از ته دل بسپار ب خدا 

عزيزم من باردارم حتما برات دعا ميكنم انشالله خودت خبر بارداريتو بهمون ميدي فقط مثبت فك كن و واقعا از ...

ممنون گلم خدا کوچولوتوبراتون حفظ کنه

لطف میکنین واقعا دوست عزیزم ❤❤❤❤❤❤

منم برات دعا کردم انشالله هرچه زودتر به مراد دلت میرسی عزیزم 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
منم برات دعا کردم انشالله هرچه زودتر به مراد دلت میرسی عزیزم 

ممنون ازهمتون همگی لطف کردین انشاالله حاجت روابشی عزیزدلم😍😍😍😍😍