2777
2789
فقط بمیرم‌راحت شم 

چیرا اخع؟

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرد بشم که از خروس خون تا بوق سگ کار کنم و جون بکنم بعد اخر شب بیام پولامو بدم نوار بهداشتی و شیر خشک و ماست و بادمجون؟؟؟😂😂😂😂

فان#  

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

ای کاش هیچوقت نبودم 

موقع تولدم نفس نداشتم ای کاش نفسم برنمیگشت

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

دوس داشتم پسر بشم چون تو ایران جنس برتره، چون حقوق اجتماعیشون بیشتره، چون خییییلی بیشتر آزادی دارن، چون تبعیض جنسیتی تو ایران بیداد میکنه.... اما خب دختر متولد شدم که تا جایی که میتونم اینارو تغیر بدم☺

متخصص تغذیه هستم😊                                         پیج من در اینستاگرام: green1diet@

دوجنسه. که سریع اقامت کانادا ب ن

کاربر قدیمیییی😇😇فک کنم ۱۰تا کاربریی داشتم که ۵تاشون رمز عبورو فراموش کرده بودم ☺برای مادرشدنم دعا کنید منم دوس دارم طعم شیرین مادرشدن رو بچشم🤩😍مرسسیی دوستای خوبم

توهمین کشور متولد میشدم دوباره.دوباره دختر متولد میشدم.دوباره همین خانوادم انتخاب میکردم.من عاشق زندگیمم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤