2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صدرصد سزارین عالییییی

من دوتا زایمان داشتم جفتشم سزارین اختیاری داشتم خیلی راضی بودم کلا از طبیعی بدم میاد تمیز مثل خانم میری عمل میکنی میای 

هرکی امضامو میخونه یه صلوات واسه شادی روح مامانم بفرسته

صدرصد سزارین عالییییی من دوتا زایمان داشتم جفتشم سزارین اختیاری داشتم خیلی راضی بودم کلا از طبیعی ب ...

الان خواهرم سزارین کرده نزدیک ۵تا امپول زدن توی کمرش تا بی حس شد تونستن عملش کنن کجاش خوبه 

نه هر خصوصی چرا برو بیرون پیش خانم زنان های که توی خصوصی کار میکنن زیر نظرشون باش خودشون نامه میدن&n ...

😉👍

البته گفتم من حامله نیستم اما قبل از بارداری میخواستم بدونم چطور سز میشن 😉👍

هیچ
چطوری مگه غیر قانونی نکردند

من شهر کوچیکم اتفاقا بیمارستان دولتی هم عمل میشم خصوصی نداریم شهرمون.... دکترم با دکتر سونو هماهنگ میکنه مثلا میگه براش بنویس برام ک آب جنین کم شده اورژانسی بستریم کنن و عمل شم همون روز....البته پولشو تو مطب بهش میدیم اینجوری کلک میزنن

من شهر کوچیکم اتفاقا بیمارستان دولتی هم عمل میشم خصوصی نداریم شهرمون.... دکترم با دکتر سونو هماهنگ م ...

پس بگو زیر میزی گرفته 

یه خانومیو دیدم زمان عمل مادرم زیر میزی داده بود دکتره برا چشاش سز بشه روزی که موعدش بود بنده خدا اومد گفت سز دارم گفتند برا چی گفت چشم گفتند باس بری پیش دکتر چشم الانمون نذاشتند سز شه من میترسم 

هیچ
الان خواهرم سزارین کرده نزدیک ۵تا امپول زدن توی کمرش تا بی حس شد تونستن عملش کنن کجاش خوبه 

اولین باره من پنج تا آمپول می شنوم به من یدونه زدن همینطور به هرکسی که من میدونم سزارین شده یدونه زدن 

واقعا سزارین خیلی خوبه نمی گم درد نداره ولی از طبیعی خیلیییی بهتره بریم خودمونو باز کنیم هزارنفر آدمو انگولک کنن ساعتها درد بکشیم اخرشم جونمون بالا بیاد کلی پاره بشیم چه کار یه اخه آدم پول میده میره سزارین

هرکی امضامو میخونه یه صلوات واسه شادی روح مامانم بفرسته

عزیزم اگه می تونی طبیعی دنیا بیار سزارین مال شرایط خاصه من خودم سزارینی ولی همش میگم ایکاش طبیعی بود حس اونموقع که بچت  دنیا میادو می بینی وراحت بغلش می کنی  و بعدش راحت میتونی غذا بخوری و.. 😋اصلن من بعضی وقتا حس بی عرصگی می کنم 😐امیدوارم زایمان خیلی خوب و راحتی داشته باشی به سلامتی

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین ،،،به زودی خواهی آمد می دانم ..نذر آمدنت کرده ام صلوات را.. اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن اعدائهم اجمعین