2777
2789
عنوان

شوعر خوب 😶😅😍

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا اگه کسی از خوبی شوهرش بگه مورد حمله قرار میگیره.یادمه یه روز از خوبی شوهرم گفتم ک بعد از دوری ...

دقيقا فرهنگشو نداريم

مردي كه به زنش محبت كنه سريع برچسب زن ذليل ميخوره عوض اينكه تشويق بشه تا بقيه هم ياد بگيرن

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
مافقط طبعامون به هم نمیخوره اون گرمه من سرد 

من اصلا درک نمیکنم توناییکه میگن بخاطرگرم بودن وسردبودن زندگیشون بهم میخوره چون من خودم 

سردم شوهرم گرم دوتامون همدیگرودرک میکنیم خوبیم خداروشکرالبته من بیشتردرکش میکنم 

نمیدونم متوجه شدی چی گفتم یانه  

وَلا تَیْأَسُوا مِنْ رَوْحِ الله.... از رحمت خدا ناامید نشوید

شوهر منم  خیلی خوبه تو کارا خونه کمکم میکنه(بیشتر کارارو اون میکنه)😁 از نظر مالی ولباس اول بمن وبچمون میرسه بعد خودش نمیذاره کسی بهم بی احترامی کنه البته مامانو خواهرشم خیلی خوبن فقط باباش یکم فضوله ودخالت میکنه😐.کلا عالیه خیلی همو دوس داریم😍😘

شوهره من خیییلی صبوره خانواده دوسته به حرف خانوادش اصلاگوش نمیده اگه قهرکنم تاآشتی نکنم باهاش حرف ...

چجوری به حرف خانوادش گوش نمیده شماکار یکردی؟

به زور نمیتونی کسیو عاشق خودت کنی(آرش خطاب به رابی)

مهربان،دلسوز،کاری،خوش اخلاق،تا الان نشده با هم قهر کنیم،توی کارهای خونه و بچه داری خیلی خیلی کمکم میکنه،بهترین پدر و همسر دنیاست.واقعا خیلی خوبه.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
دقيقا فرهنگشو نداريم مردي كه به زنش محبت كنه سريع برچسب زن ذليل ميخوره عوض اينكه تشويق بشه تا بقيه ...

اره بابا.من و شوهرم تو فامیل خودم وقتی باهم حرف می‌زنیم یا نشستیم همه اینجوری نگامون میکنن😒😒😒جلف یا بی بند و بار هم نیستیم ک بگم زننده برخورد میکنیم حق دارن

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
شوهر منم  خیلی خوبه تو کارا خونه کمکم میکنه(بیشتر کارارو اون میکنه)😁 از نظر مالی ولباس اول بمن ...

دقیقا شوهر منم همینطور یه مثل شوهر شما 😁😁😁  فقط باباش فضول نیست مامانش ی خورده فضوله میخواد از همه چی سر در بیاره ولی خدارو شکر از هم دوریم

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘