2777
2789
عنوان

شوعر خوب 😶😅😍

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 96 پست

همه چی تمومه عاشقشم مرد خوبیه هم پدر خوبیه واس پسرمون بااینکه سن زیادی نداره مهربون بادرک بالاس خداروشکر ک خانوادم هم چنین پسری رو واس ازدواجم انتخاب کردن با اینکه خودم اول مخالف بودم😂😂😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهره من خیییلی صبوره خانواده دوسته

به حرف خانوادش اصلاگوش نمیده

اگه قهرکنم تاآشتی نکنم باهاش حرف نزنم ولم نمیکنه گیرمیده بایدحرف بزنی آشتی باشیم دوساله عروسی کردیم تاحالانشده نیم ساعتم بامن قهرباشه یابذاره من قهربمونم

اینایادم بوداگه بازیادم اومدمینویسم😍😍😍😄😄😄

وَلا تَیْأَسُوا مِنْ رَوْحِ الله.... از رحمت خدا ناامید نشوید

از نظر یک زن ایرانی بهترین مرد دنیا پدرشه

خوشتیپ ترین و زیبا ترین مرد پسرشه

مظلوم ترین و زن ذلیل ترین مرد برادرشه

خوشبخت ترین مرد شوهر خواهرشه

بدترین و زشت ترین و.... مرد شوهرشه😐😑

سلام حضرت باران💗سلاام قرص قمر💗زمین که لطفی ندارد! از آسمان چه خبر؟ اللهم عجل لولیک فرج 

شوشو نه شوعر🤣🤣

شوشوی من ماهه.ماساژ میده پریود که میشم.جیگر میخره برام کباب میکنه ... مریض شده بودم موهام چرب شده بود اومد شامپو زد برام شست ،حماما گرم کرد سردم نشه .. سخت نمیگیره بهم .. همه خانواده ش فکر میکنن پسر خشکیه .ولی خب اینقدر حرفا قشنگ و عاشقانه میزنه تو خونه بهم ...

ناراحت باشم ،میگه چیکار کنم دلت شاد شه؟ 

میدونه از چه خوراکیایی خوشم میاد،اول اونا را با حقوقش میخره..مهمون بخواد بیاد کمک میده .. خیلی تمیز و مرتبه گ.هم ماشینمون رو تمیز نگه میداره هم خونه مون رو.تو تمیز کردنش جمعه ها کمک میده ... بهم میگه من با تو مرد شدم😍😍

تو من را پادشاه کردی ملکه ی من😍😍

و خیلی چیزای دیگه

عزیزم اینجا اگه از حال خوب و شوهر خوبو و...بگی کلی بهت توهین میکنن عقده ای پزو بدبخت محتاج توجه😆 ا ...

دقیقا همینه

سلام حضرت باران💗سلاام قرص قمر💗زمین که لطفی ندارد! از آسمان چه خبر؟ اللهم عجل لولیک فرج