¤سالها قبل فکر میکردم که ♡تنهایی♡ عجب فاجعه ایست اما هر چه بیشتر مردم را شناختم تنهاییِ من دلچسب تر شد ~عاشق تنهایی ام هستم~.به طرز اعتیادآوری به سکوت مطلق عادت کردم حتی در جمع هم از درون تنها هستم حالا میفهمم چاه را چرا باید ب مردمان ترجیح داد¤#کاربر قدیمی
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ببین طبق تجربه ای که دارم در مورد خوندن زبان اگر لیسانست مرتبط هست ارشد هم زبان بخون. چون غیر مرتبط بهت فشار میاد. زبان بازار کار بهتری داره. اموزشگاه می تونی بری برا تدریس. حال تدریس نداشتی تو خونه ترجمه بگیر درامدش هم خوبه. زبان میخواهی بخونی ادبیات بخون. بهترین گرایش زبان ادبیاتشه
کی گفته واسه زبان کار بیشتره؟؟ من زبانم...ولی روانشناسی استخدامی زیاد برگذار میکنن و نیرو تا ۸۰ نفر ...
کار برای زبان هست شما با لیسانس زبان راااااحت میتونی آژانس هواپیمایی کار کنی یا خیلی جاهای دیگه اما روانشناسی باید خیلی بری بالا تا بتونی یچیزی بشی من خودم قبلاً رشتم روانشناسی بود بخاطر وقت زیادی که باید از دست میدادم تغییر رشته دادم به حقوق