toooooootfarangi مدیر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 1585 عنوان خط کاری | مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 19 پست سلام دوستانشوهرتون خط کاریش واتس اپ داره؟ 1398/09/25 | 17:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ندایار عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 2188 شما کوشیش رو چک میکنین وقتی کسی پیام میده از اون خانوما؟ چندوقته ازدواج کردین کارشوهرت چیه اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی
toooooootfarangi مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 1585 چندوقته ازدواج کردین کارشوهرت چیه ۲ ماه عقدیم ۱ سال ونیم دوست بودیمکارش فیزیوتراپیمن میگم گوشیتو میخوام چک کنم بدش میاد میگه تا ۳/۴ بار میزارمهروقت بخپای چک کنی ولی وقتی اعتماد کردی دیگه خوشم نمیاد به عنوان چک کردن گوشیو بگیری
ندایار عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 2188 ۲ ماه عقدیم ۱ سال ونیم دوست بودیم کارش فیزیوتراپی من میگم گوشیتو میخوام چک کنم بدش میاد میگه تا ۳ ... واااااای خلی دورازجونت دستی دستی زنگیتو خراب نکن از من بشنو و بزار مردت بفهمه بش اعتماد داری . اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی
toooooootfarangi مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 1585 واااااای خلی دورازجونت دستی دستی زنگیتو خراب نکن از من بشنو و بزار مردت بفهمه ب ... میدونم دارم اشتباه میکنم 😞😞چرا ولی درست نمیشه این اخلاقمنمیدونم
ندایار عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 2188 میدونم دارم اشتباه میکنم 😞😞چرا ولی درست نمیشه این اخلاقمنمیدونم شکاک نباش ب هیچی . حیفه واقعا .من بارها دیدم همسرم با مشتریای خانمش میگ و میخنده ولی هرزه نیست چشاش پاکه اگ میبینی خیلی گیری و اون کاری ب چیزی نداره برو مشاوره جدی میگم . مردا تا ی حدی تحمل دارن فک کن اون بهت شک داشته باشه اوووو چقد خودت اذیت میشی اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی