2777
2789
عنوان

واقعاچرا؟؟؟

124 بازدید | 19 پست

دوتاجاری دارم که وضع مالیشون ازمانسبتابهتره ولی مام دستمون ب دهنمون میرسه ولی اونایه جوری مثل گداهامیگردن که انگاربه نون شبشون محتاجن همشم دم ازنداری میزنن ومیگن مانداریم وفلان و....درحالی ک من دوست دارم همش بخرم وبگردم وکیف این دنیای زودگذروببرم وب هیچی فک نکنم ولی ازطرفی ام میگم اونام حتماجمع میکنن واس آیندی بچه هاشون وازخودشون میزنن ک اوناراحت باشن چندسال دیگ.. ولی ازطرف دیگم میگم تااون موقع خدابزرگه..اصلاموندم کدوم روش درسته روش خودم یاروش اونا؟؟🤔🤔یعنی جفت گوشیای جاریام بدبخت داره ناله های اخرشومیزنه ولی هنوزحاضرنیستن بخرن یاحتی کفشی ک چندساله من دیدم پامیکنن یاروسری یامانتوو...اخه چرابه چه قیمتی؟مگ ادم چقدعمرمیکنه که بخواداین همه جمع کنه؟انگارهمه مال و اموالومیتونن ببرن اون دنیا

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خیلی ولخرجی خوبه نه خیلی کم خرج بودن به اندازه آدم خرج کنه حسرت چیزای واجب و ضروری که دیگه بدلش نمونه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

عادت کردن شاید 

با این تفکر بزرگ شدن همونطور که شما تفکرت چیز دیگه آیه که میگی تا اون موقع خدا بزرگه 

شایدم اعتفادی به تاریخ انقضا ندارن 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
نه خیلی ولخرجی خوبه نه خیلی کم خرج بودن به اندازه آدم خرج کنه حسرت چیزای واجب و ضروری که دیگه بدلش ن ...

منم ولخرج نیستم ب اندازه ی نیازم خرج میکنن ولی اوناشورشودراوردن ک من دیگ اعصابم خوردمیشه وقتی این کاراشونومیبینم

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘

عزیز من گرونیه

منم مانتوی چندسال پیشم رو میپوشم، کفش نمیخرم، پالتو نمیخرم، الان از سال 95 من پالتو و کاپشن نخریدم، تازه اون زمان مجرد بودم مامانینا پول میدادن، وضعشونم خوبه

مامان من بازشسنته است ولی خیلی پول داره ولی باز صرفه جویی میکنه! نمیره از ستارخان شیراز لباس بخره، میره بازار وکیل. منم هم خودم هم شوهرم کار میکنیم ولی دلمون نمیاد دست به پس انداز بزنیم بریم لباس گرم نو بخریم

یه رستوران میریم، صدتومن میدیم، پشیمون میشیم چرا رفتیم اصلا....

دوره خاتمی نیست که

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی

کار خودت درست تره..ببخشید .واقعا اونایی ک دارن ولی انگار گداها میگردن واسه خودشون احترام و ارزش قائل نیستن و حتی نمیشه آدم حسابشون کرد...بعد جالب اینجاست ک دارن واسه تو گور جمع میکنن فکر میکنن میتونن با خودشون ببرن و جالبتر اینکه حسادت توهم میکنن خب عزیزمن مگه مجبوری؟تو خرج کن ک حسادت نکنی...بنظر من یکبار بیشتر زندگی نمیکنیم واقعا ظلمه ک در حق خودت اینجوری باشی هرچیزی تعادلش خوبه...خیلیام میگن بزار فکر کنن نداریم بدبختیم واقعا طرز فکراشون چقد پایینه 

عزیز من گرونیه منم مانتوی چندسال پیشم رو میپوشم، کفش نمیخرم، پالتو نمیخرم، الان از سال 95 من پالتو ...

منم منظورم ولخرجی نبود..من الان چهارساله عروسشونم ولی هنوزاون روسری وکفشی ک من اون زمان دیدم ودارن میپوشن..دیگ انقدم خوب نیس خدایی

من یکی رو میشناسم، رنو کلیوس زیر پاشه، خونه بهترین جای تهران، دو جا کار میکنه، روزی یه میلیون درآمد داره! تازه حداقل! ولی میگفت الان شرایط طوریه که ما هم ترجیح میدیم بیشتر پس انداز کنیم تا خرج، واقعا معلوم نیست مملکت چه خبره!

این آدم سالی یکی دوبار سفر اروپا میرفت و بهترین هتل جلوس میکرد، الان اون روز از خرید قاب گوشی گرون به درد نخور داشت حرص میخورد! 

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی
کار خودت درست تره..ببخشید .واقعا اونایی ک دارن ولی انگار گداها میگردن واسه خودشون احترام قائل نیستن ...

منم همین فکرومیکنم ومیگم یه باربیشترزندگی نمیکنیم..اره من یه گوشی یه ماه پیش خریده بودم انقداین جاری بزرگه گفت خوشبحالت شوهرت همه چی برات میخره وتااراده کنی همه چی فراهمه انقدگفت وگفت ک فرداش گوشیمودزدیدن..حالانمیگم اون چشم زده ولی بی تاثیرم نبوده

به شخصه از اینجور آدما حالم بهم میخوره،عمه و مادر بزرگ من انقد پولدارن که قدرت خرید هررررر چیزی رو دارن ولی همشششش دارن مینالن،همش میگن مریضیم نون نداریم بخوریییممم!!!!!!!مگه میشههه ...همش یه جاییشون درد میکنه،همش تو بیمارستان بودن و مریض بودن😒خو به درک

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏