2777
2789
چطوریه

پیازداغ فروان بعد بهش مرغدهای خورد شده رو اضافه میکنم ادویه میزنی خیلی خوب تفت میدی بعد بهش گوجه رنده شده اضافه میکنی فلفل سیاه زیاد بزنی خوشمزه تر میشه البته من بدون گوجه فرنگی بیشتر میدوستم

عاشق ۲ تا دخترام هستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول دو تا پیازو رو خلالی یا نگینی خورد میکنی تو تابه سرخ میکنی  سینه مرغ رو هم تیکه تیکه میکنی ...

سینه مرغ پخته رو خورد کنم تو تابه، یا خام؟ 

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 
اول دو تا پیازو رو خلالی یا نگینی خورد میکنی تو تابه سرخ میکنی  سینه مرغ رو هم تیکه تیکه میکنی ...

با نونه؟ سیب زمین کنارش نیست؟ 

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 
سینه مرغ پخته رو خورد کنم تو تابه، یا خام؟ 

ن عزیزم خام رو خورد کن بعد ب پیاز سرخ شده اضافه کن

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜
ن عزیزم خام رو خورد کن بعد ب پیاز سرخ شده اضافه کن

آهان ممنونم❤️🌷