2777
2789
عنوان

شما با مردی ک

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 77 پست
@پسر_جذاب   @پسر_امیدوار   @پسر_جوانمرد   از حقوقتان دفاع کنید⚠️

این بندگان خدا چکار کنند😅

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پسر لوس همینه دیگه انتظار نداری ک عوض بشه وقتی تو مجردیش بچه ننه بوده همش یکی دیگه کاراشو میکرده الانم همون میشه تا بخای یادش بدی پیرمیشی

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
اخه خیلی زور داشت واسم ک تو ماشین نشسته بود هی میگفت زود باش زود باش بعد دیدم ی آشغالو با خودش برند ...

دیشب به همسرم گفتم میری در خونه رو‌قفل کنی آخر شب آشغال ها رو‌ببر گفت خودت ببر من از بالکن نگاهت میکنم گفتم به به شرط میرم حق نداری بیای تو بالکن خودم میرم و میام،گفت چرا بهانه میکنی برو دیگه،گفتم نه خیر فقط به این شرط میرم...خلاصه نرفتم دیگه 🤣

اونم آشغالارو نبرد البته فراموش کرد هنوز تو خونس،ولی ظهر که بخواد دوباره بره مغازه میبره 😏😏😏

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦

البته مثل اینکه کلا هیچ کاری نمیکنه شوهرت اینکه من نق نمیزنم کارایی که تو میگیو براش میکنم دلیلش اینه که به وقتش اونم خیلی کمکه

الان که فک میکنم میبینم زور داره که هیچ کااااااااری نکنه

بهش یاد بده کم کم ...با کندی کردن و یواش انجام دادن کارا کلافش کن که دیگه به شما نگه....ایشون حتما دیده شما زبلی و فرزی سواستفاده میکنه.....وبعد جلو چشمش زیاد خودت رو مشغول نشون بده حتی با دستمال کشیدن و کارهای کوچیک که فکر نکنه کاری نداری و اونم کار بده دستت

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
اخه دیگه نه تا این حد

اتفاقا تاهمین حده من داداشمم همینه انقد لوسش کردن همیشه میگم بیچاره اونی ک میخاد باهاش زندگی کنه

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤