2777
2789
عنوان

شما با مردی ک

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 77 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه بعضی ها خیلی تنبل تشریف دارن !ماازکاردرست دفاع میکنیم

چی ؟

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

اینا ریشه در زندگیه مجردیشون داره

مادر شوهرم تو خونه پسراش همه کاراشو میکردن

همین الانشم نه همیشه ولی گاهی شوهرم تراسو میشوره حیاطو میشوره من کار دارم خونه جارو میکشه یاهمون یدفه ای میاد سبزی پاک میکنه

حالا من دخترم مجردم هستم کنترل یکم اونطرف ترمه کلید برق هم بالا سرمه مامانم ک رد میشه میگم چراغو خاموش کن کنترلم بده چپ چپ نگام میکنه😂😂😂این کوچیکاش بود 

فقط تنبلم‌.....دست خودم نیییی

🖤
حالا من دخترم مجردم هستم کنترل یکم اونطرف ترمه کلید برق هم بالا سرمه مامانم ک رد میشه میگم چراغو خام ...

منم داداشم اینطوریه.ازم بزرگتره من تو سالنم اون تو اتاقش بعد صدام میکنه میگه زهرا جونی یه دقیقه بیا من از اونجا پامیشم میرم تو اتاقش بالشت تو دوقدمیشه ها میگه اون بالشتو بده .مبکوبونم تو سرش میام بیرون

میگه من خرج میدم وظیف داری انجام بدی حرفش نادرسته.بایدبه هم کمک کنن دیگه

اره 😊

بعضی ها با برده داری اشتباه گرفتن

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
 منم داداشم اینطوریه.ازم بزرگتره من تو سالنم اون تو اتاقش بعد صدام میکنه میگه زهرا جونی یه دقیق ...

تازههه من طبقه دومم منم مامانمو صدا میزنم میاد بالا میگم چ اغو خاموش کن دوتا فش میده میره🤣🤣🤣🤣🤣 دوستام میگن گشاد شدیی منظورشون تنبله

🖤
خب حرصت نگرفت

نه بابا من بی خیالی طی میکنم اوایل زندگی حرص میزدم سر مسائل بیخودی ولی الان دیگه نه،عمرم و اعصابمو که از سر راه گیر نیاوردم عزیزم

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦