2777
2789
عنوان

شما با مردی ک

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 77 پست
خوب اینکه یه زن تو‌خونه بیکار هست معقوله که بیشتر کمک حال همسرش باشه ولی طرز صحبت کردن همسرتون ...

معقوله؟؟؟ چیش معقوله؟

همه حق و حقوق قانونی پس چرا بامرده؟؟؟؟

همه کارای خونه، بچه داری، خود زاییدن! دختر جهاز نمیاره؟ خانواده اش کادو نمیدن؟ سیسمونی نمیدن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میدونم ولی نه اینکه وقتی سر پاس بمن بگه پاشو درو ببند و... امثال اینا

اینم حرفی هست،برای منم پیش میاد ولی من زیر بار زور نمیرم 😅😅بعضی وقتام چرت و پرت بارم میکنه ولی یه گوشم دره یکی دروازه 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
پس چجوری زندگی میکنید؟

به سختی  

من واقعااهمیت نمیدم به کارای رومخش!بخاطرخیلی چیزا خودموخفه کردم،فهمیدم قابل تعقیررنیس،گفتم پس بزارم دلش خوش باشه!

ازامروزشروع میکنم💪 19/1/99                       من باتوصدنفرررم💪دنبال دردسررررم😇😈
اینم حرفی هست،برای منم پیش میاد ولی من زیر بار زور نمیرم 😅😅بعضی وقتام چرت و پرت بارم میکنه ولی یه ...

اخه خیلی زور داشت واسم ک تو ماشین نشسته بود هی میگفت زود باش زود باش

بعد دیدم ی آشغالو با خودش برنداشته

منم دستم پر بود

معقوله؟؟؟ چیش معقوله؟ همه حق و حقوق قانونی پس چرا بامرده؟؟؟؟ همه کارای خونه، بچه داری، خود زاییدن! ...

خوب پول درآوردن هم سخته عزیزم،سر و کله زدن با مشتری یا ارباب رجوع ،جواب سوال رییس و...استرس‌های خودش رو داره ،البته منظورم این نیست که مرد کمک حال زن نباشه، چون خانه داری یه شغل بدون مرخصی هست ولی خوب دیگه زن‌ها برای گذشت آفریده شدن البته به جا و به حد

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦

من به شوهرم میگفتم جورابشو بندازه تو رخت چرکا تو سبد که میخوام بشورم دنبالشون نگردم.گوش نمیداد.همش زیر مبل و اینور اونور مینداخت.منم جم نمیکردم بشورم.یه روز صب بیدار شد دیگه جوراب نداشت.مجبور شد با نق و نوق یه جوراب کثیفشو برداره بپوشه.الان درست شد

من همین یه دونه ام!