2777
2789
عنوان

بيبيچك

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 46 پست
خب قبلا که بیبی چک میزدی میگرفتی بالا هاله می افتاد؟ 

نمدونم فك نكنم 

خدا جونم ممنونم ك بلاخره معجزه كردي و ني ني گذاشتي تو دلم🥰ميشه برا سلامتي تو دليم يه  صلوات بفرستي 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گلم ازاین حس وحال خوبت برای همه وخودمم ارزو دارم,چندوقت اقدام بودی؟من سه ساله میخوام 

بخدا الان دارم گريه ميكنم خدا ايشالا ب همه كسايي ك اينجا ارزوشونه ني ني بده

خدا جونم ممنونم ك بلاخره معجزه كردي و ني ني گذاشتي تو دلم🥰ميشه برا سلامتي تو دليم يه  صلوات بفرستي 🙏
بخدا الان دارم گريه ميكنم خدا ايشالا ب همه كسايي ك اينجا ارزوشونه ني ني بده

انشالله,دیگه پاشوبروازمایش بده مطمین شی اگه ایشالله خوب بود برای شب یه کیک کوچولوبگیربنویس باباشدنت مبارک باجوابش شب به همسرت بده 

چه علامی داشتی به ماه هم بگو. گلم 

زير شكمم درد ميكرد چن روزي ترشح سفيد داشتم

انشالله,دیگه پاشوبروازمایش بده مطمین شی اگه ایشالله خوب بود برای شب یه کیک کوچولوبگیربنویس باباشدنت ...

عزيزمممم ❤️😍

زير شكمم درد ميكرد چن روزي ترشح سفيد داشتم

وای خدا منم الان اومدم آزمایش بدم  10روز از پری گذشته سمت  راستم همش تیر میکش کلی علام دارم برام دعا کنین  باردار باشم 

بعد چند دقیقه اینطوری شد برای من اینطوری حاله انداخت کاذب بود

خودمم زياد اميدوار نيستم

نمدونم بعد چن دقه