2789
عنوان

غیبت نکنیم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 112 پست
حالا کسی رو در نظر دارین؟؟؟؟😀😀😀😀 حسم میگه به یه نفر علاقه دارید فقط،دارید دست دست میکنید

والا ن هنوز... وسایلم آماده اند... ولی  فعلا استرسم واسه برگشتن به کار ...و حجم بالای کارهای تلمبار شده ام هست... انشاالله بعد از برگشتن ب روال عادی کار و زندگی   فکری میکنیم

https://daigo.ir/secret/8739630985

والا ن هنوز... وسایلم آماده اند... ولی  فعلا استرسم واسه برگشتن به کار ...و حجم بالای کارهای تل ...

اخییی

انشاالله یکی یکیشو حل کنید و بعدش هم فکررررری کنییییید😃😃😃😃😃

😂😂😂😂😂

تاپیک دامادی یادتون نره هاااا😆😆

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخییی انشاالله یکی یکیشو حل کنید و بعدش هم فکررررری کنییییید😃😃😃😃😃 😂😂😂😂😂 تاپیک دامادی یا ...

من پر پرواز در بیارم  دیگه تاپیک نمیام... فعلا بال  ندارم😀😀😀

https://daigo.ir/secret/8739630985

من پر پرواز در بیارم  دیگه تاپیک نمیام... فعلا بال  ندارم😀😀😀

عهههه چه حیف

پست های قشنگی میذاشتید

هرطور صلاح میدونید..

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  
شوخی کردم.. منظورم اینه ک دیگه مثل الان وقتم آزاد نخواهد بود..‌ ... 

خب تا وقتی که فکرررررتون😆😆 رو عملی میکنید و وقتتون آزاده سر بزنید ...ولی وقتی فکرتون دیگه جدی شد خودتون قطعا بهتر میدونید که اولیت اول ایشون بعد اینجا.😊

کل این تاپیک عالی بود

متن تاپیک را میشه بارها و بارها تاپیک کرد ک بشه ملکه ی ذهن

رفتنتون از سایت ی خوبی داشت 

مرور دوباره ی تاپیک هاتون.

البته با اجازه اتون

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند