2777
2789
عنوان

کلاغ شومه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9318 بازدید | 35 پست
نمیگم شوم ولی دیدی حیونها اتفاقهای بدو زود میفهمن مثلا دوز جون زلزله رو من خودم ی خرگوش داشتم قبل ای ...

نترس انشاالله هیچ چیزی بدی نمیشه،یه صدقه بده خیالت راحت باشه 

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن  شوم انسانهای شیطانی میرن تو وجود کلاغ

من قبول ندارم اصلا 

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
منم اومدم همینو بگم 

آره واقعا 

من خیلی وقت بود صدای کلاغ نشنیده بودم

مجرد که بودم هر روز با صداشون بیدار میشدم

خونه مادرم یه کوچه با خونه خودم فاصله داره اما اونجا برای ارتفاع و شرایط دیگه ساختمان خیلی از این غار غارو ها بهش سرمیزدن

نه نترس که از هرچی بترسی سرت میاد، منم یه مدت هر روز صبح یه کلاغه زیر پنجره صدا میداد اوایل مثل شما بودم بعد دیدم که نه اونم عین گنجشکان دیگه فقط صداش نکرس

من از کلاغ متنفرم وقتی صداشو میشنوم مثل شما میشه حسم نگران میشم

واقعا از بچگی از پرشم میترسیدم یه چاه فاضلاب بود درش کنار بود توش چنتا پر کلاغ بود همیشه از کنارش رد میشدم انگار که جن دیده باشم جیغ میکشیدم فرار میکردم

خدا جونم شکرت❤️خیلی دوست دارم❤️