2777
2789
عنوان

کیا ظایع شودن اونم بد جور

326 بازدید | 23 پست

من یه بار برام خواستگار اومده بود طرف وضع مالیم خوب بود موقع بدرقه از پله ها افتادم پایین آنقدرظایع شودم که نگو بی چاره زنه همش به سرو صورتش میزد و میگفت چیزی نشود اونوقت مامانم و خواهرم داشتن.با چنان به قهقهای بهم میخندید بدون این که ببینم چی شود سریع پله هارو رفتم بالا و پریدم تو اتاقم من که روی نگاه کردن به صورت خانوادم رو نداشتم چه برسه به خواستگارا به مامانم گفتم بگه دیگه نیان خونمون

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه کردی 

چه اشکالی داره 

افتادی بعد بلند شدی 

در اینده هم به این موضوع میخندیدید تمام 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   

الان خودت با غلط املایی های عنوان تاپیکت در صدر جدول ضایع شدگانی

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس

سلام اسمتون آینور هست ؟؟یاددخترداداشم افتادم شش سالش بود 7شهریور توصحنه تصادف ضربه مغزی شد برحمت خدارفت وقتی اسمش مینوشم دییوونه میشم

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

قدات منم میوه تعارف کردم چندتا ریخ رو سر اقای داماد خیلی چشم هیز بود بابام گفت مراقب باش عزیزم گفتم چیزی نیست سهمشون بود بعد مراسم همه دسته جمعی ریسه میزفتیم

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم‌. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
ظایع نیست ضایع درسته

باشه خانوم معلم مثل اینکه ساعت ۳ شبه 

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤
سلام اسمتون آینور هست ؟؟یاددخترداداشم افتادم شش سالش بود 7شهریور توصحنه تصادف ضربه مغزی شد برحمت خدا ...

حالا شما هم منو به خاطر غلط املایی نکشید شکره 

الان مثل اون سری گیر میدین ب ضایع#  

قضیه# غذیه# قزیه#  

سلام به دوستان نی نی سایت❤...خدا اگه می‌خواست ما گیاه خوار باشیم، به جا اینکه برا حضرت ابراهیم از آسمون گوسفند بفرسته، کلم بروکلی میفرستاد😂😂

تازه عروس بودم یه کفش مخمل پاشنه ده سانت پام بود با همسرم داشتیم میرفتیم مهمونی وایسادیم یه جا شیرینی بخریم. از خیابون رد میشدم ترررق پاشنه یه کفشام از ته کنده شد چسبش واز شد، شوهرم غش کرد از خنده لنگون لنگون برگشتم بیام سوار ماشین شم اون یکی هم گفت شترق😶 بعد که گفتم چرا خندیدی بهم گفت اخه مگه مجبوری با  این همه پاشنه راه بری. 😶 خدا شاهده تا چندماه ازم باج میگرفت تعریف نکنه واسه کسی داستانشو

سلام اسمتون آینور هست ؟؟یاددخترداداشم افتادم شش سالش بود 7شهریور توصحنه تصادف ضربه مغزی شد برحمت خدا ...

خدا رحمتش کنه طفلی

رفتيم عروسي فاميلاي شوهر منم عقد بودم 

با كفش پاشنه بلند اصلاااا نميتونم راه برم 

موقعه برگشت از خونشون جلوي خونشون يدونه پله بود اصلااااا نديدم با كله افتادم بالا تنه  ام پايين پله بودم 

پاهام بالاي پله خودتون تصور كنين 

با سرعت نور بلند شدم ولي همه ديدن 

آرنجم نابود شده بود ولي به روي خودم نميوردم و ميخنديدم 

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛
الان مثل اون سری گیر میدین ب ضایع#   قضیه# غذیه# قزیه#  

بابا همشون یه کوفته دیگه بروز باشید الان معلما هم به اینا گیر نمیدم خودم دیدم که میگم